Ποινική δίωξη στον Κωστόπουλο

Ποινική δίωξη στον Κωστόπουλο Facebook Twitter
7

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου. O εκδότης και δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο από όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να δικαστεί. Οι οφειλές προς το δημόσιο ανέρχονται στις 408.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Π. Κωστόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ, από το χρέος που του καταλογίζεται, τα 200.000 ευρώ προκύπτουν από μη καταβληθέντα μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ και τα υπόλοιπα είναι χρέος στο ΙΚΑ που κατά τον ίδιο αφορά σε εισφορές της περιόδου που οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Υποστηρίζει επίσης ότι το επίμαχο χρέος πρόκειται να το ρυθμίσει.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά, ο Π. Κωστόπουλος, ύστερα από σχετική αίτηση που κατέθεσε πιστωτής του, κήρυξε πτώχευση.

Ο κ. Κωστόπουλος εμφανίστηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ, όπου και συνελήφθη. 

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αφού τον είχαν ενημερώσει, γιατί να κρυφτεί? Ξέρουν που μένει και που εργάζεται. Επομένως καλύτερα να πας χωρις τα βραχιολάκια, παρά να τον κάνουν ρόμπα μπροστά σε συνεργάτες.