Sons of Anarchy 4

Sons of Anarchy 4 Facebook Twitter
1
Sons of Anarchy 4 Facebook Twitter

Μηχανές υψηλού κυβισμού, όπλα, ναρκωτικά, ποτά, σεξ και ένα από τα πιο καυτά μοτοσικλετιστικά κλαμπ κερδίζουν επί τέσσερα χρόνια το αμερικάνικο τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά Sons of Anarchy που ξεκίνησε το 2008 με την υπογραφή του Kurt Sutter και ήδη η πρώτη σεζόν έφτασε σε τηλεθέαση τα 5,4 εκατομμύρια εβδομαδιαίως.


Η ιστορία έχει ως εξής: Το Sons of Anarchy είναι ένα κλαμπ μοτοσικλετιστών που ανακατεύεται με παράνομες και μη δραστηριότητες σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνιας, το Τσάρμινγκ. Η λέσχη αντιμετωπίζει συχνά απειλές από εμπόρους ναρκωτικών, στελέχη εταιρειών αλλά και όργανα του νόμου. Πρόκειται για ένα οργανωμένο εμπόριο όπλων που λειτουργεί πίσω από τη βιτρίνα ενός συνεργείου- γκαράζ αυτοκινήτων.


Πρωταγωνιστής της σειράς ο Jax Teller (Charlie Hunnam), μέλος της λέσχης SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original) ο οποίος προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στη ζωή του ακροβατώντας μεταξύ καλού και κακού. Από τη μια η ανομία και η ανάμειξη του στις δραστηριότητες της λέσχης και από την άλλη το ότι είναι νέος πατέρας.


Ο Clay είναι ο πρόεδρος των SAMCRO και χρησιμοποιεί μεθόδους της παλιάς σχολής, δηλαδή βία, κάτι το οποίο ο θετός του γιος Jax σκοπεύει να αλλάξει υποκινούμενος από κάτι παλιές σημειώσεις του πατέρα του. Έτσι οι συγκρούσεις τους έχουν ανατρεπτικές συνέπειες στις επιχειρήσεις και στις προσωπικές τους σχέσεις.

Sons of Anarchy 4 Facebook Twitter

Συνέντευξη του Charlie Hunnam

LiFO: Πόσο καιρό σας πήρε να τελειοποιήσετε την αμερικανική προφορά;

Charlie Hunnam: Είναι κάτι που συνεχίζω να εξελίσσω. Εδώ και 14 χρόνια εργάζομαι πάνω σε αυτό, δεν νομίζω ότι την έχω τελειοποιήσει ακόμη, αλλά έχω πλησιάσει αρκετά.

L: Τι συμβαίνει με τον χαρακτήρα σε αυτή τη σεζόν (4η); Τι συμβαίνει με αυτόν τον τύπο; Και πώς θα τον ήθελες;

CH: Μου αρέσει πολύ εδώ που είναι τώρα. Ο τρόπος που ο χαρακτήρας έχει γραφτεί, λόγω της αναγκαιότητας του τρόπου που ο Kurt (Sutter - δημιουργός) λέει την ιστορία, ήταν πολύ αντιδραστικός στους πρώτους κύκλους. Αυτή τη σεζόν, λόγω του ότι είμαι πρόεδρος, είχα τη δυνατότητα να είμαι πολύ πιο δυναμικός, πράγμα υπέροχο για ένα ηθοποιό. Το να είσαι αντιδραστικός είναι διασκέδαση αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου στην προσπάθεια να μεγαλώσω και να αναλάβω τις ευθύνες μου πολύ σοβαρά - τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά - και με μερικά από τα μαθήματα που έχω πάρει μέσα από αυτή τη διαδικασία, ένιωσα για λίγο σαν τον Jax. Θέλω να πω, νομίζω ότι είναι ένα σημάδι ωριμότητας το να μάθεις να μην είσαι τόσο αντιδραστικός και να είσαι λίγο πιο δυναμικός ως προς τα πράγματα που θέλεις.

L: Πες μας για την έκτακτη εμφάνιση της Ashley Tisdale. Πώς ήταν; Εκπλαγήκατε;

CH: Ποτέ δεν εκπλήσσομαι σε αυτή τη σειρά. Το casting είναι παράξενο και υπέροχο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ποια ήταν η Ashley Tisdale. Ήταν ωραία. Ήταν ακριβώς όπως οποιοσδήποτε άλλος ηθοποιός που έρχεται στη σειρά - έκανε πραγματικά καλή δουλειά. Υποθέτω ότι ήταν οπαδός της σειράς, ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που βρισκόταν εδώ.

L: Τι ήρθε πρώτα σε σας, η οδήγηση ή η σειρά;

CH: Θα μπορούσα να οδηγήσω, αλλά δεν είχα μηχανή, όταν ξεκίνησα τη σειρά. Μέσα από τη σειρά ξανα-ερωτεύτηκα τις μηχανές. Προέρχομαι από οικογένεια μοτοσυκλετιστών. Ο μπαμπάς μου οδηγεί, και ο αδελφός μου πηγαίνει σε αγώνες μοτοσικλετιστών - ξοδεύει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του και όλα του τα χρήματα φτιάχνοντας αυτά τα απίστευτα ποδήλατα που πηγαίνουν με 250 μίλια/ώρα.

L: Τι οδηγείτε στην πραγματική ζωή;

CH: Έχω δύο Harleys: Έχω μια Dyna που οδηγώ το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, αλλά και ένα Street Glide.

L: Δεν το βρίσκετε επικίνδυνο; Πρόκειται για ένα επικίνδυνο χόμπι.

CH: Πιστεύω είναι σε κάποιο βαθμό. Έχω μια διαφορετική φιλοσοφία: το παίρνω πάρα πολύ σοβαρά, και οι άνθρωποι λένε ότι είναι επικίνδυνο και οδηγώ με τους φίλους μου και βλέπω ότι μερικές φορές δεν δίνουμε προσοχή όλη την ώρα, και αυτό είναι επικίνδυνο. Η αίσθησή μου είναι ότι δεν είμαι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο - αλλά θέλω να είμαι συνειδητοποιημένος αρκετά ετσι ώστε να πω ότι αν ήμουν σε ένα ατύχημα, "θα συνέβαινε στον καλύτερο οδηγό στον κόσμο;" Αν όχι, τότε δεν θα έπρεπε να συμβεί σε μένα.

L: Γιατί νομίζετε ότι η σειρά είναι τόσο δημοφιλής;

CH: Για μια σειρά από λόγους: Νομίζω ότι γέμισε ένα τεράστιο κενό στο τέλος του The Sopranos, για ένα αρσενικό, γεμάτο αδρεναλίνη, με βάση το έγκλημα δράμα, και αυτό πιστεύω ότι μας έφερε σε καλή θέση από την αρχή. Υποθέτω ότι τελικά είναι η ικανότητα του Kurt να πει την ιστορία.

L: Η μητέρα σας παρακολουθεί τη σειρά;

CH: Προσπαθεί πραγματικά αλλά τη βρίσκει πολύ βίαιη.

Sons of Anarchy 4 Facebook Twitter

Συνέντευξη με Maggie Siff (Dr Tara Knowles)

LiFO: Σε θυμάμαι από το Mad Men, όπου παίζατε μία πλούσια κληρονόμο, ιδιοκτήτρια ενός εμπορικού κέντρου αλλά αυτός ο ρόλος, μία γιατρός με μυστηριώδη ζωή και έρωτα, είναι διαφορετικός. Τι κάνετε για να έρθετε πιο κοντά σε αυτούς τους χαρακτήρες;

Maggie Siff : Έκανα κυρίως θέατρο στην Νέα Υόρκη και αυτός ο χαρακτήρας μου θύμισε πολύ τη γιαγιά μου. Είμαι μισή Εβραία και μεγάλωσα στην Νέα Υόρκη και έτσι την κατάλαβα καλύτερα σε κάποιο επίπεδο. Μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας επειδή ήταν τόσο διαφορετικός από το Mad Men. Πίστευα πως ήταν μια καλή ιδέα να υποδυθώ έναν σύγχρονο χαρακτήρα. Σκέφτηκα, επίσης πως παρομοίως με το Mad Men, ήταν ένας κόσμος που δεν είχα δει στην τηλεόραση. Ξέρετε, δεν είναι και τόσο διαφορετική από μένα. Είναι ένα πολύ καλλιεργημένο άτομο, το οποίο είναι σκεπτικό και γνωρίζει καλύτερα. Νιώθω επίσης σαν τις Gemma και Tara, είναι από το είδος των κοριτσιών στο σχολείο τα οποία φοβάσαι λιγάκι.

L: Ο Mark Boone Jr είπε πως αυτή η εκπομπή είναι δημοφιλής στις γυναίκες επειδή είναι κυρίως για θυμωμένες γυναίκες, είπε πως όλες οι γυναίκες είναι θυμωμένες και πως σε αυτήν την εκπομπή εκφράζουν το θυμό τους. Τι πιστεύεις για αυτό;

MS : Νομίζω πως αυτό εκφράζει πιο πολύ τον Boone παρά την εκπομπή αλλά γενικά πιστεύω πως η εκπομπή είναι μία εξερεύνηση του θυμού. Θα έλεγα πως είναι περισσότερο μία εξερεύνηση του ανδρικού θυμού παρά του γυναικείου αλλά αυτοί οι χαρακτήρες είναι όλοι άνθρωποι με βίαιο παρελθόν.

L: Οι γυναίκες, όμως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επειδή υπάρχουν σε αυτό το σύμπαν και πραγματικά δεν έχουν λόγο για όσα συμβαίνουν στο κλαμπ, όμως δένονται μεταξύ τους και είναι πάρα πολύ δυνατές και σημαντικές προσωπικότητες.

MS : Αυτές έχουν κάνει την επιλογή να είναι στην εκπομπή και στον κόσμο μας. Νομίζω πως όπως και οι άντρες, ζουν σε έναν κόσμο που γίνεται πάρα πολύ μικρός, πολύ επικίνδυνος, γρήγορα και δεν μπορούν να δουν πέρα από τα όρια των κανόνων αυτού του κόσμου, τον κώδικα, την εκδίκηση, τις στρατηγικές εκδίκησης. Ίσως είναι η σχέση Jax-Tara. Είναι πραγματικά ερωτευμένοι, αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλον.

L: Πώς είναι η Maggie Siff στην πραγματική ζωή της; Είσαι παντρεμένη, ελεύθερη; Τι κάνεις για να χαλαρώσεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

MS : Παντρεύομαι σε έναν μήνα, στο τέλος Οκτωβρίου στην Ανατολική Ακτή, από όπου κατάγεται η οικογένειά μου. Αυτές τις μέρες η Maggie Siff κάνει πολλά πράγματα για την προετοιμασία του γάμου.

Ο 4ος κύκλος του Sons of Anarchy θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το συνδρομητικό κανάλι FOX, μέσω OTE TV και Nova.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια