Να αποφυλακιστεί ζητά και ο Παππάς

Να αποφυλακιστεί ζητά και ο Παππάς Facebook Twitter
5

 

Την αποφυλάκιση του με όρους, ζητά μετά τον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο και ο αποκαλούμενος και υπαρχηγός της Χ.Α. Χρήστος Παππάς, υποστηρίζοντας στην πολυσέλιδη προσφυγή του ότι δεν είναι διατεθειμένος «να γίνει «Ιφιγένεια».


Στην αίτηση του ο Παππάς αποποιείται τον χαρακτηρισμό “ναζιστής”, κάνοντας λόγο για “κάποιες νεανικές επιλογές” του, σημειώνοντας ότι υπουργοποιήθηκαν άλλη που “είχαν τις ίδιες νεανικές επιλογές με εμάς”.


Καταδικάζει επίσης, στην προσφυγή του, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέροντας ότι ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Κερατσινίου Γιώργος Ρουπακιάς έδρασε «με βιαιότητα» από δική του πρωτοβουλία και επισημαίνει ότι η πράξη του εξυπηρέτησε άλλους και «ζημίωσε το κόμμα μας». 


5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ

Πολιτική / Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» 

Τα μέτρα που αφορούν επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, τον κατώτατο μισθό, το «Σπίτι μου», το ηλεκτρικό ρεύμα και τον «κουμπαρά για τη νέα γενιά»
THE LIFO TEAM
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν με την Αμάλ Κλούνεϊ: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
THE LIFO TEAM
 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ρε παιδια..στη φωτο ειναι ιδιος με το Βεγγο σε εκεινη την ταινια "Το Μεγάλο Κανόνι" που σπουδαζει στην Γερμανια και γινεται νεοναζι!http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zzqSgPV_czw#t=2772
μονο που ο χουντικοφιλος παπας ΔΕΝ ειναι φυλακη επειδη ειναι ναζιστης αλλα επειδη ειναι μελος και συναρχηγος εγκληματικης οργανωσηςΚαι υπαρχει κατι χειροτερο απο το να εισαι ναζιστης. Το να μην εχεις τα στοιχοιωδη κοτσια να υπερασπιζεσαι τις "ιδεες" σου