«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα»

«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα» Facebook Twitter
94

Ευθέως πλέον δηλώνει τη στήριξη του στη «Χρυσή Αυγή» ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος εκδήλωσε χθες τα συναισθήματα του κατά την απονομή του πλατινένιου του δίσκου.

«Επιβάλλεται να στηρίζεις τη Χ.Α.», είπε ο τραγουδιστής, σημειώνοντας ότι  «αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή».» Τουλάχιστον αυτή έχει μέσα της τη λέξη «Αυγή»», πρόσθεσε.

Για το Μιχαλολιάκο δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να είναι στη φυλακή ένας αρχηγός κόμματος, υποστηρίζοντας ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα;», είπε.

 «Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος» σημείωσε.

Επιτέθηκε δε και κατά του κ. Στουρνάρα, λέγοντας:  «Ο Υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς, και οι πολιτικοί που θεσπίζουν νόμους για να μην πληρώνουν. Πες τους να πάνε να γ@μηθούνε».

 

Ελλάδα
94

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Να του πεις 'άιντε θύμα, άιντε ψωνιο / άιντε σύμβολο αιώνιο / αν ξυπνήσεις μονομιάς / θα'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς'Που ήθελε να τραγουδήσει και Βάρναλη το μπάζο.
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? αυτό είναι το πρόβλημα του νεοέλληνα! επειδή δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει δε θα ακούω τα τραγούδια του; στα τραγούδια του μιλάει για τη Χούντα; αν κάποιος είναι αριστερός δεν ακούει τη μουσική που φτιάχνουν οι δεξιοί και τούμπαλιν? επιβραβεύεις τη φωνή του αγοράζοντας το cd του, αν κατέβει εκλογές τότε αν δεν τον πιστεύεις τον μαυρίζεις κι αποδοκιμάζεις τις θέσεις του. τόσο απλά.
@nick the brick το σχόλιο μου ήταν σαφές...πέραν από τα όσα τραγικα έχει πει θεωρώ τραγικά και τα περισσότερα τραγούδια του...(αυτό σαφώς και δεν συνδέεται με τις απόψεις του)
@ nick the brick Εν γνώση μου δεν ακούω (και δεν θα άκουγα) μουσική προερχόμενη από ακροδεξιούς-ές Βέβαια, μουσική δεν ακούω και για "διασκέδαση" ούτως ή άλλως, οπότε μάλλον μοιραία δεν πέφτω σε τέτοια υπερμεγέθη ηθικά διλλήματα...
Επιβραβεύεις τη φωνή ; Δεν έχει σχέση αν αν είναι Χρυσαυγίτης; Αυτό είναι το πρόβλημα του νεοφιλελέ "στοχαστή και καλά" Νεοέλληνα.Ποιος σας είπε ότι δεν παίζει ρόλο η προσωπικότητα του καλλιτέχνη; Που διάλο σας τα μάθανε αυτά.Αμ το άλλο...Ότι πρέπει να κατέβει στις εκλογές για να τον αξιολογήσω ; Τι λέτε ; really ;Εγω λέω να τον αξιολογήσω επαρκώς και συγχρονικώς με το να μη στηρίξω τη δουλειά του !! Πως σας φαίνεται ; Αναρχικό πολύ ;
Αγαπητέ stunder,Αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με πολλά είδη μουσικής, αλλά και να μποϊοκοτάρουμε πάρα πολλούς καλλιτέχνες.ειδικά σε μουσικές σκηνές όπως η Αγγλική pop κουλτούρα όπου τα ναρκωτικά κάνουν πάρτυ (Happy Mondays κτλ) επειδή ακριβώς σαν μουσικοί δεν είναι και τα καλύτερα πρότυπα θα έπρεπε να μην τους ακούει κανείς. η Μουσική είναι τόσο ωραία για να της βάζουμε όρια στο ποιος μπορεί να παράγει ή όχι. φυσικά και υπάρχουν "σκουπίδια" σαν κομμάτια, φυσικά και υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν την τιμούν. αν κρίναμε τους καλλιτέχνες τότε το 80% της μουσικής θα έπρεπε να το πετάξουμε στον κάδο των αχρήστων. ο καθένας μπορεί να παράγει μουσική ανεξάρτητα από τις πολιτικές του πεποιθήσεις.είναι δικαίωμα του. όπως και δικαίωμα σου είναι να μην την ακούς και να την-τον κράζεις.και πολιτικά τον μαυρίζω στις εκλογές.τον στέλνω πάλι στο 0,2 που ήταν και καθαρίζω από αυτόν.
Αγαπητή Πενταγιώτισσα οι περισσότεροι άνθρωποι ακούνε μουσική για διασκέδαση. Δεν χρειάζεται όλες οι πτυχές της ζωής μας να είναι πολιτικοποιημένες. Δεν θα ακούσω και θα αποδοκιμάσω ένα τραγούδι αν είναι έντονα πολιτικοποιημένο (είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά). Αναρωτιέμαι πραγματικά κι αν θέλεις μου λες ποιες είναι οι μουσικές σου προτιμήσεις.
Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα; Εννοείται πως οι προσωπικες δηλωσεις του καθενος και τα πιστευω του επιρεαζουν και την δουλεια του. Δηλαδη εσεις ολοι θα αγοραζατε CD ή οτιδηποτε απο εναν που πχ βασανιζει ζωα ή που γουσταρει να βλεπει πορνο με μικρα παιδια επειδη η μουσικη του ειναι του ''γουστου'' σας; θα μας τρελανετε τελειως; Πειτε απλα πως το αν ειναι καποιος χρυσαυγιτης δεν ειναι λογος για σας να σταματησετε να ακουτε τα τραγουδια του και αφηστε τις βλακειες.
Αγαπητέ Xeltox θες να μου πεις ότι όλοι οι μουσικοί που ακούς είναι πρότυπα για τους νέους. μάλλον έχεις βρει τους ιδανικούς οπότε καλό θα ήταν να διαφωτίσεις κι εμάς για το ποιοι είναι αυτοί.φυσικά κι ακούω καλλιτέχνες που δεν συμφωνώ με τις θέσεις τους. δηλαδή επειδή άκουγα sex pistols έπρεπε με το στανιό να είμαι αναρχικός? πώς συνδέονται αυτά? δεν μπορεί να μου αρέσει η μουσική των Manic Street Preachers επειδή υποστηρίζουν τον κομμουνισμό κι εγώ είμαι οπαδός του φιλελευθερισμού? αγαπητέ paco, φυσικά όποιος πει τίποτα διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζεις εσύ γίνεται αυτόματα Χρυσαυγίτης,ε? πλάκα έχεις. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να ακούσεις μία διαφορετική άποψη από τη δική σου.μάλλον γιατί έχεις την εντύπωση ότι έισαι ο μόνος δημοκράτης.
Άρα να μη διαβάσουμε Ντοστογιέφσκυ, ούτε Σελίν γιατί ήταν αντισημίτες (ο Σελίν και φιλοναζιστής), να μην διαβάσουμε Χαιντεγκερ γιατί ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος, Έζρα Πάουντ, Τ.Σ. Έλιοτ γιατί ήταν φιλοναζιστές. Επίσης κάποιος θα πεί να μη διαβάσουμε Όσκαρ Γουάιλντ γιατί ήταν "αδερφή", κλπ κλπ υπάρχουν άπειρα παραδείγματα. Κ για να έρθουμε και στα πιο σχετικά και σύγχρονα, να μην ακούω δηλαδή joy division (ακόμα και το όνομα είναι απο βιβλίο στο οποίο joy division είναι "ταγμα" σκλάβων του σεξ σε στρατόπεδο συγκέντρωσης)γιατί ο Ian Curtis την έψαχνε με τον ναζισμό (παρόλο που έλεγε ότι δεν ήταν ναζιστής). Αν είναι δυνατόν να εξαρτάται το αν θα μας αρέσεί το έργο ενός καλλιτέχνη ανάλογα με την πολιτική φιλοσοφία του.Υ.Γ. Σιχαίνομαι τον Σφακιανάκη, είναι σημείο των χαλεπών καιρών, η αμορφωσιά σε όλο της το μεγαλείο,η επιτομή του Ελληναρά. Σιχαίνομαι τη μουσική του και βεβαίως σιχαίνομαι τη παρανοικη εγκληματική μαφιόζικη ομάδα που λέγεται χρυσή αυγή.Υ.Γ.2 Δηλαδή οι δεξιοί δεν ακούνε Θεοδωράκη? Έχουν και αυτοί εκπαιδεύσει τον εαυτό τους να μην τους αρέσει η μουσική του επειδή έκανε στη μακρόνησο? Εντάξει πες ο Θεοδωράκης είναι λίγο hardcore, Μποφίλιου ακούν?Μα τι λέμε ρε παιδιά? Νέοι άνθρωποι να σκέφτεστε έτσι.
Κι εμενα δεν μου αρεσουν τα τραγουδια στυλ Σφακιανακη. Η φωνη του ειναι ωραια παντως και καποια τραγουδια του ακουγονται ευχαριστα. Και οκ, δεν ηταν παντα χρυσαυγιτης. Απολιτικος και ημιμαθης ηταν παντα, οπως χιλιαδες νεοελληνες που ψηφισαν Χ.Α. χωρις να ξερουν ακριβως τι ειναι. Απο την αγνοια και το απολιτικ, η αποσταση μεχρι το φασισμο, δεν ειναι μεγαλη.
Αγαπητέ paco δημοκράτης είναι κι αυτός που δεν βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα όπως έκανε εσύ πριν. "Συμπτωματικά, κάθε φορά τίγκα το διαδίκτυο με τέτοιου τύπου επιχειρηματολογία, από συμπαθούντες την ΧΑ, αναλόγα με την περίπτωση". Το έπιασες αμέσως. επίσης για τους συγγραφείς δεν το έγραψα εγώ αν και συμφωνώ πλήρως με τον Novel_Splendours. τόση ώρα εγώ λέω ότι σαν άνθρωπο τον κρίνω φυσικά κι από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε την ίδια άποψη, αλλά σαν τραγουδιστή δεν θα τον κρίνω σύμφωνα με τα πολιτικά του πιστεύω αφού στα τραγούδια του αυτά δεν φαίνονται πουθενά. επομένως μάλλον συμφωνείς μαζί μου οπότε είσαι κι εσύ όπως είπες πριν ένας από αυτούς που συμπαθύν τη Χρυσή Αυγή.
Και εφόσον το trolling συνεχίζεται, με αμείωτο ρυθμό, θα προσθέσω τα τρολοβιτικά εξής:Ο εν λόγω αηδής "κύριος" έχει την ιδιότητα του ερμηνευτού. Δηλαδή δεν εμπλέκεται με συγγραφή στίχων και σύνθεση μουσικής. Ως ένα μεγάλο βαθμό, υποθέτω, πως ακολουθεί τις οδηγίες της εκάστοτε δισκογραφικής, οι συνθέτες τον προμηθεύουν με τη μουσική τους και οι στιχουργοί με τους στίχους τους. Η δουλειά του είναι να προσθέτει ένα λαρύγγι και μία σκηνική παρουσία. Ο εν λόγω αηδής "κύριος" μάς είναι γνωστός μέσω των τραγουδιών που άλλοι έχουν φτιάξει γι' αυτόν και μέσω της παρουσίας του σε οίκους διασκέδασης "κυνικού" τύπου. Δεν έχει κάποια άλλη ιδιότητα. Πάνω σ΄αυτήν την ιδιότητα και μέσω αυτής προστίθενται οι κατά καιρούς "εξαιρετικές" απόψεις του, για διάφορα κομμάτια του πληθυσμού και την πολιτική.Τι να μού πει εμένα, προσωπικά, αν έχει πει την Σμυρνιά, την Πολίτισσα, την κυρία εκ της Σαμψούντας και λοιπά συναφή; Τίποτε, απολύτως. Ίσα, ίσα που ένας τέτοιος αχταρμάς που λαμβάνει χώρα στην κεφαλή του, μού τον καθιστά ακόμη πιο αηδή. Τον πλήρη έρωτα (κατόπιν λοβοτομής και ηλεκτροσόκ στον εγκέφαλο και πάλι δεν θα ήταν σίγουρο) με τα τραγούδια του να είχα, αυτά θα μετατρέπονταν σε πλήρη αίσχη στα αυτιά μου, μόνο και μόνο που θα εκφέρονταν από το ίδιο ακριβώς λαρύγγι, που επικοινωνεί με τον εγκέφαλο και που λέει αυτές τις μαλακίες, κάθε φορά.Εφόσον έχει εκφραστεί τόσο σαφώς επί αυτών των θεμάτων, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα καθόμουν να υπερασπιστώ την ποιότητα (lol) του μουσικού του έργου ...για να δικαιολογήσω, κυρίως στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ μυαλό, το γεγονός ότι μού αρέσει το λαρύγγι του. Δεν πα να χτυπιέστε οσάν χταπόδια στην προβλήτα από χέρι πενηντάρη γκριζομάλλη ψαρά; Φυσικά και μπορείτε να ακούτε όσο Σφακιανάκη θέλετε, αλλά ούτε μισό γραμμάριο καλής κουβέντας για την "κουλτούρα" που προάγει ο εν λόγω, στο σύνολό της, δεν θα εκμαιεύσετε. Ποτέ! Νever! ¡Jamás! Jamais!
Αγαπητέ paco I couldn't agree more. Χαίρομαι που το ξεκαθάρισες λοιπόν. Το μοναδικό πράγμα που ψιλοδιαφωνούμε απ'ότι βλέπω είναι ότι εγώ θα ξανακούσω κομμάτια του Νότη όπως τη Στέλλα τη Σμυρνιά, ενώ εσύ ακόμα κι αν σου άρεσαν δεν θα το κάνεις. και όντως πολύ φιλικά, το γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να χρησιμοποίησε κάποιο από τα επιχειρήματα ενός ανθρώπου ένας άλλος, δεν καθιστά το γεγονός αυτό τους ανθρώπους ίδιους. οπότε σε μια κουβέντα μην εξισώνεις ούτε επιχειρήματα ούτε ανθρώπους.
και κάτι ακόμα. πουθενά δεν έγραψα ούτε σου ζήτησα να μην κατακρίνεις τον άνθρωπο. άλλωστε απ'ότι φαίνεται όλοι εδώ την ίδια άποψη έχουμε πάνω κάτω για τον Νότη.την μουσική είπα μην κατακρίνεις λόγω των πεποιθήσεων του κι εκεί ήταν και η διαφωνία μας