Τίτλοι τέλους για το Winamp

Τίτλοι τέλους για το Winamp Facebook Twitter
4

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, ένας από τους καλύτερους Media Players για Windows, ο Winamp της εταιρείας NullSoft κλείνει για πάντα.

Αν και γνώρισε τις μεγάλες του δόξες προς τα τέλη των 90s' με την 'έκρηξη' του MP3, παρέμενε ιδιαίτερα αγαπητός καθόλη τη διάρκεια των '00s', ιδιαίτερα λόγω των πολλών δυνατοτήτων του για καλύτερη ηχητική απόδοση, της συμβατότητάς του με όλα τα γνωστά format εικόνας και ήχου, αλλά και για τα visualizations που συνδύαζαν (και συγχρόνιζαν) ψυχεδελικά animation με την εκάστοτε μουσική.

Η εταιρεία Nullsoft είχε αγοραστεί από την America On Line (AOL) το 2002, προς 80 εκατομμύρια δολάρια, η οποία όμως λόγω κακής διαχείρισης και εκτιμήσεων, άφησε τον Winamp να μαραζώσει.


Για τους νοσταλγούς, τους περίεργους και για τους συλλέκτες, η τελευταία του έκδοση, 5.66, θα είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Τech & Science / Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Google θα δαπανήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει τους τομείς της με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια