11χρονο αγόρι βρέθηκε αλυσοδεμένο, με νεκρό κοτόπουλο περασμένο στο λαιμό του

11χρονο αγόρι βρέθηκε αλυσοδεμένο, με νεκρό κοτόπουλο περασμένο στο λαιμό του Facebook Twitter
10

Οι ανάδοχοι γονείς του 11χρονου από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει και άλλα τέσσερα παιδιά και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν περάσει ανάλογα βασανιστήρια. Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης ζώα σε άθλια κατάσταση.

Ο 11χρονος ανακαλύφθηκε τυχαία έξω στη βεράντα του σπιτιού του, στη πόλη Μονρόε, να τρέμει από το κρύο, από αστυνομικό που βρισκόταν στην περιοχή για συμβάν σε διπλανό σπίτι. Τον είχα δέσει με αλυσίδα από το πόδι και του είχαν περάσει ένα νεκρό κοτόπουλο γύρω από το λαιμό του.


Η ανάδοχη μητέρα μάλιστα του παιδιού, η οποία όπως και ο άνδρας της βαρύνονται με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου, είναι υψηλόβαθμο στέλεχος των κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής!

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Διεθνή / Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Η οικογένεια, η οποία έχει δύο παιδιά, κατήγγειλε ότι υπέφερε από έντονο στρες, άγχος και αϋπνία λόγω της θορυβώδους και ανάρμοστης συμπεριφοράς των μεθυσμένων επισκεπτών των τουριστικών διαμερισμάτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM
Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Κάθε φορά που διαβάζω κάτι τέτοιο, αναρωτιέμαι πόσα παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν στον κόσμο και δεν τα μαθαίνει ποτέ κανείς. "Τυχερά" τα παιδάκια μέσα στην τραγική ατυχία τους. Μακάρι να τα περιμένει ένα καλύτερο σπίτι.
Γονείς?Μάλλον συντακτικό λάθος ..Δίποδα που δημιουργήθηκαν ανούσια..Γιατί για να πεις τον εαυτό σου,γονέα,πρέπει να σέβεσαι το παιδί σου,όπως πρέπει να σε σέβεται & εκείνο.
Βία και αμερική... Παω στοίχημα ότι οι τεχνοκριτικοί του μέλλοντος θα απορούν και θα φρικιαζουν με τα σύγχρονα μνημεία στη βία, που είναι οι ταινίες "splatter". Μπορεί ούτε οι ναοί των Aζτέκων να μη φτανουν σε τόσο αβυσσαλέα βαθη.
ΥΓ. αν κ' να μου πεις, σε όλες τις κοινωνίες θα υπήρχε αυτή η οργιαστική/διονυσιακή πλευρα. Aπλα στις ρασιοναλιστικές σύγχρονες κοινωνίες βγήκε απ' τα σκοτεινα υπόγεια όπου τελούνταν τα μυστήρια κ' από το αυστηρα ρυθμισμένο τελετουργικό πλαίσιο, με αποτέλεσμα, αφενός, να γίνει "sanitized" θεωρούμενη απλα ως fiction που δεν έχει θρησκευτικές και πραγματικές προεκτασεις και, αφετέρου, αυτα τα φριχτα θεαματα να γενικεύονται και να τα τρώμε στη μαπα σαν να μην ήταν κ τίποτα το φοβερό.
Αυτη τη διεστραμμένη σημειολογία εκεί στις νοτιοανατολικές Πολιτείες της Αμερικής δε θα μπορέσω ποτέ να την καταλάβω. Μα, νεκρό κοτόπουλο γύρω απ' το λαιμό του παιδιού???