Συγκλονιστική η μαρτυρία της ηλικιωμένης τυφλής που κακοποιούσαν οι συγγενείς της

Συγκλονιστική η μαρτυρία της ηλικιωμένης τυφλής που κακοποιούσαν οι συγγενείς της Facebook Twitter
7

Για το μαρτύριο που πέρασε στα χέρια των συγγενών της μίλησε στο TV-100, η 62χρονη (και όχι 80χρονη, όπως μεταδόθηκε αρχικά). Η τυφλή γυναίκα ήταν επί 12 μήνες φυλακισμένη στο σπίτι της αδελφής της, η οποία μαζί με τον γιό της κατηγορούνται ότι την κακοποιούσαν για να βάλουν στο χέρι την περιουσία της.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ακούσατε την φωνή της γιαγιάς? υπάρχει και η αλλη όψη του νομίσματος...για να χτυπάει, το παιδί την μανα όταν πλέον είναι ανήμπορη ποιος ξέρει τι θα τράβηξε αυτό στην παιδική του ηλικία...όλα συνδέονται.παρολαυτά μπράβο σε αυτούς που βοηθήσαν να σταματήσει αυτο.
Καλά, πλάκα κάνεις;;;Καταρχήν δε διάβασες καλά το ρεπορτάζ, η αδελφή της και ο γιος της αδελφής της, δηλαδή ανιψιός της τυφλής γυναίκας την κακοποίησαν. Και τι τρέχει με τη φωνή της; Ένα άτομο με ειδικές ανάγκες είναι και ζούσε ένα χρόνο σαν αγρίμι μέσα σε ένα δωμάτιο, χτυπημένη και νηστική. Και μια χαρά τα είπε.'Ότι ανησυχούσε ένα χρόνο ολόκληρος σύλλογος τυφλών και έψαχναν απεγνωσμένα να τη βρουν λέει πολλά και για την ποιότητα της κυρίας και φυσικά για το σύλλογο για την προσπάθεια που έκανε και γλύτωσε η γυναίκα από τους αρρωστημένους άπληστους συγγενείς της.
δεν διαφωνώ με όλα αυτά που έγραψες, απλά, πριν παθιαστώ και αρχίσω να βρίζω αυτους που ασκούν βία σε άλλους ανθρώπους σκέφτομαι και αυτα που μπορεί να μην λέγονται. κατα τα αλλα χίλια μπράβο σε όσους βοήθησαν να σταματήσει όλο αυτο.σπάνιο φαινόμενο για την ελλάδα και μακάρι να συνεχιστεί! *σαν σημείωση (omg έχω 49 ντισλαϊκς!χαχα) είναι εντυπωσιακό το πώς μπορεί να "φανατίσει" ένα αρθρο και μας κάνει να μην βλέπουμε περα απο αυτά που μας πλασάρουν!