Ζαρούλια: «Τρισάθλιοι και υπάνθρωποι οι μετανάστες»

Ζαρούλια: «Τρισάθλιοι και υπάνθρωποι οι μετανάστες» Facebook Twitter
18

Επεισόδιο δημιουργήθηκε στη Βουλή, όταν η κ. Ζαρούλια, η οποία μετέχει και στην Επιτροπή κατά του Ρατσισμού (!) χαρακτήρισε «τρισάθλιους» και «υπανθρώπους» τους μετανάστες, προκαλώντας την αντίδραση του Γιάννη Δραγασάκη που ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της κ. Ζαρούλια τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.

Λόγω των αντιδράσεων στις προκλήσεις της κ. Ζαρούλια που φάνηκε να δυσκολεύεται στην ανάγνωση του κειμένου της, ακολούθησε η συνήθης χάβρα που προκαλούν οι βουλευτές της Χ.Α. με λαϊκισμούς τους είδους «εσείς καταστρέψατε τη χώρα» κτλ. «Ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία», είπε ο κ. Δραγασάκης.

18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Δεν επιστρέφω για να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή και την ίδρυση του νέου κόμματός του - Τι απαντά για τις εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Δημοσκόπηση RealPolls: Πρώτη η ΝΔ, με μονοψήφια διαφορά δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα – Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται ως βασικός πόλος της αντιπολίτευσης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην τέταρτη θέση και η Πλεύση Ελευθερίας κινείται οριακά εκτός Βουλής
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Καρυστιανού για αποχωρήσεις: «Είναι ξεκάθαρο ότι το διεφθαρμένο σύστημα μάχεται ένα κίνημα ζωντανό και ενεργό»

Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα «Ελπίδα για Δημοκρατία» ο Βασίλης Κοκοτσάκης και ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου
THE LIFO TEAM

σχόλια

15 σχόλια
αν η κυρία Ζαρούλια αδυνατίσει, μακιγιαριστεί, χτενιστεί, ντυθεί με τα καλά της και μάθει να διαβάζει, τότε θα πλησιάζει αυτό που ονομάζεται υπάνθρωπος.
Η ιδέα σας για το τι σημαίνει άνθρωπος (η γυναίκα πρέπει να είναι αδύνατη, μακιγιαρισμένη, να πηγαίνει στο κομμωτήριο, εγγράμματη) δεν απέχει και πολύ από τη δική της.
μάθετε κυρία μου να μιλάτε και να διαβάζετε και μετά παίξ'τε το επαναστάτρια...και αν πιστεύετε ότι είστε απόγονος του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν σας άκουγαν θα προτιμούσαν να αυτοκτονήσουν κι ας είναι πεθαμένοι...Πού είσαι ρε Πλάτωνα να μας καμαρώσεις
Δίκιο έχει η "κυρια"... σας παρακαλώ..Ως γνωστόν οι Έλληνες φημιζόμαστε για το Ήθος μας (βλέπε 300 μέσα στη βουλή κι άλλους τόσους στην τηλεόραση και τα ΜΜΕ γενικότερα κι άλλους τόσους βιο(μηχανο)παλαιστές..) και θα έρθουν τώρα οι τρισάθλιοι μετανάστες που δουλεύουν σαν "σκυλιά" να μας κολλήσουν τις "αρρώστιες" τους?? Έλεος δηλαδή!!!
@ProfessorXXΣτη ρεσεψιόν του οποίου δουλεύουν αδήλωτοι "τρισάθλιοι και υπάνθρωποι"... α συγγνώμη... Πακιστανοί χωρίς άδεια παραμονής ήθελα να πω. Άμα είναι να σου γλιτώνουν κάνα ένσημο, δεν είναι τόσο τρισάθλιοι και υπάνθρωποι τελικά.