Εκπέμπει η ΕΡΤ μέσα από το Πολυτεχνείο

Εκπέμπει η ΕΡΤ μέσα από το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
16

Ραδιοφωνικό πρόγραμμα εκπέμπουν μέσα από το Πολυτεχνείο, από τις 8 το βράδυ, πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

 «Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα εκπέμψουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στο www.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ, παρά την εμμονή της Πρυτανείας να μη συγκαλεί την Επιτροπή Εορτασμού του Πολυτεχνείου εχθές, ώστε να μην διαφανεί η ομόθυμη θέληση όλων όσων απαρτίζουν αυτή την επιτροπή πλην της Πρυτανείας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ καλώντας σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Η μετάδοση θα γίνει, σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ το τριήμερο των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Παράλληλα η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τις «απειλές για εισβολή στο ΕΜΠ αν εκπέμψει η ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου», και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση εργαζομένων που γίνεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο, στην πορεία για τα 40 χρόνια του Πολυτεχνείου και στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην Αγ. Παρασκευή.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Αν βγάλεις τα ροζουglί γυαλάκια θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει κανένας Πρετεντέρης εδώ, όλοι φυσιολογικοί σχολιαστές είναι, εκφράζουν το κοινό αίσθημα.
Μάλιστα. Η Φιλοσοφική τις προάλλες χρησιμοποιήθηκε για να διεξαχθεί η 3η εμποροπανήγυρης αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από το Δήμο Ζωγράφου. Η νομική και το πολυτεχνείο χρησιμοποιούνται κατά κόρων για την κατασκευή μολότοφ για τις μεγάλες επαναστάσεις(!). Τα κτίρια έχουν πολλάκις χρησιμοποιηθεί για φιλοξενία παντός είδους κατατρεγμένων. Και πλέον το ΕΜΠ, το ιστορικό ΕΜΠ χρησιμοποιείται ως πομπός των παντός είδους μηνυμάτων από τον όχλο της ΕΡΤ. Τα πανεπιστήμια στα καλύτερά τους! Μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν με άπειρους τρόπους εκτός από έναν. Μπορούν να είναι άσυλα, άντρα παρακρατικών, χώροι βίας μεταξύ συνδικαλιστών, βάθρα μέσω των οποίων φαύλες προσωπικότητες ικανοποιούν τις προσωπικές πολιτευτικές τους φιλοδοξίες, άμβωνες κενολογιών, κέντρα παραεμπορίου, 'αυτοδιαχειριζόμενα στέκια", κέντρα διασκέδασης... Όλοι οι καλοί (?) χωράνε στο πανεπιστήμιο. Όλοι πλην μίας, της Επιστήμης. Να τα χαίρεστε τα ιδρύματά σας κύριοι. Και μη σκεφτείτε ποτέ ποιοι θυσιάζουν τα πιο παραγωγικά χρόνια τους, τα πιο γόνιμα, τα όνειρά τους για πνευματική κόπωση και διαρκή βελτίωση.
Λίγος σεβασμός στις ψυχές που χάθηκαν για να μπορούν αυτοί τώρα να κάνουν τους θεατρινισμούς τους. Αν θέλουν να το παίξουν "ήρωες" ας δώσουν τους παχυλούς μισθούς που τσέπωναν τόσα χρόνια στα νοικοκυριά που εν έτει 2013 δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.Ντροπή πια!
Δηλαδή, κατά τη γνώμη σας, το κακό κομμάτι της ΕΡΤ είναι οι "τεμπέληδες" που έχουν μείνει να το παλεύουν (έστω και με ελάχιστες πιθανότητες), ενώ το καλό οι "δουλευταράδες" που έσπευσαν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα σέβη τους στον "νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα".
Το κακό κομμάτι της ΕΡΤ είναι οι "τεμπέληδες" και οι "δουλευταράδες" εκείνοι που την κράταγαν κλειστή για μήνες πριν κλείσει κανονικά και που πληρωνόταν για χρόνια σαν βασιλιάδες. Τόσα χρόνια ούτε τους ένοιαζε η γνώμη και η υποστήριξη του κόσμου και φυσικά δε δίνανε λογαριασμό πουθενά.Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σας δικά μου.Και πιθανότητες δεν υπάρχουν,μη γελιέστε.
Ναι όταν λειτουργούσε οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και των άεργων της ΕΡΤ ήταν απασχολημένοι με τις απάτες επιδομάτων φανταστικής λευχαιμίας. Τώρα το έριξαν στις μερακλίδικες επαναστάσεις με τον κώλο άλλων - πρώτος υποψήφιος όπως πάντα τα Ελληνικά πανεπιστήμια...