Δεύρο έξω Τζών -Mπόι!

Δεύρο έξω Τζών -Mπόι! Facebook Twitter
2
Δεύρο έξω Τζών -Mπόι! Facebook Twitter

Τότε μας φαινόταν φυσιολογικό, τώρα αναρωτιέμαι: ποιος θα έβλεπε σήμερα με τόση αφοσίωση μια σειρά με ήρωες μια σειρά αγροτών που ζει τη δεκαετία του 1930 σε ένα χωριό της Βιρτζίνια με εφτά παιδιά και πολλαπλάσια ηθικά διδάγματα;


Όποιος θυμάται το τέλος της δεκαετίας του '70 ξέρει αυτή την οικογένεια σα να είναι δικιά του: οι Γουόλτονς και οι καθώς πρέπει τους περιπέτειες εμφανιζόταν κάθε Κυριακή στις 8 το βράδυ κολλώντας τους πάντες στην τηλεόραση με 45λεπτα επεισόδια με τίτλους όπως «Το Μοσχάρι», «Το Αραπάκι» (μάλλον δεν θα ήταν πολιτικά ορθό σήμερα), «Σαλίνα η Φαντασμένη», «Ο Γάμος της Μαίρη Έλεν», «Η Προίκα της Μαίρης» και «Η Γραφομηχανή».

Δεύρο έξω Τζών -Mπόι! Facebook Twitter

Το τελευταίο επεισόδιο της μάλλον γλυκανάλατης σαπουνόπερας προβλήθηκε το 1981 στην Αμερική με θέμα ένα πάρτι του οποίου οι προσκλήσεις έγραφαν «4 Ιουνίου 1946». Από τότε έγιναν διάφορες προσπάθειες αναβίωσης της καλτ, πια, σειράς, αλλά χωρίς την ίδια επιτυχία.

Δεύρο έξω Τζών -Mπόι! Facebook Twitter
Οι Γουόλτονς σήμερα

Την προηγούμενη εβδομάδα το Entertainment Weekly κάλεσε τους πρωταγωνιστές της σειράς μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια για να τους φωτογραφίσει ξανά μαζί: η Ολίβια, ο Τζον, ο Τζον Μπόι, η Μέρι Έλεν, ο Τζέισον, Μπεν, Έριν, Τζιμ-Μπομπ και η Ελίζαμπεθ συναντήθηκαν για άλλη μια φορά. Είχαν πολλές αναμνήσεις από τα γυρίσματα – από τα πιο ταραχώδη επεισόδια μέχρι την πιο συναισθηματική στιγμή τους, όταν το αγαπημένο σπίτι της οικογένειας καταστράφηκε ολοσχερώς σε μια πυρκαγιά. «Όλοι στεκόμασταν στην αυλή και βλέπαμε το σπίτι και κλαίγαμε. Δεν ήταν ηθοποιία.»

Αν σας έπιασε νοσταλγία, παρακολουθήστε ολόκληρο το επεισόδιο με τίτλο "Το Μοσχάρι" εδώ και τώρα, με ελληνικούς υπότιτλους

Και στο παρακάτω βίντεο δείτε αναμνήσεις της ομάδας και στο τέλος, οι διάσημες "καληνύχτες" της οικογένειας, πριν κλείσουν τα φώτα, για άλλη μια φορά: 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ πάντως δεν μπορώ να ξεχάσω το ανεκδιήγητο βιβλίο Ιστορίας της Α Λυκείου που το Ελληνικό Κράτος απαίτησε να διδαχθώ το μακρινό 1985 όπου παρουσίαζαν τους Waltons ως εκπομπή πολιορκητικός κριός του διεθνούς καπιταλισμού και των συμφερόντων των ΕΠΑ (όχι ΗΠΑ αλλά ΕΠΑ καθότι ομιλούμε την Δημοτική.... Κάτι σαν να λέμε Γρεκία και όχι Ελλάδα...)