Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της ΧΑ

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της ΧΑ Facebook Twitter
79

Άγνωστος τηλεφώνησε στον ιστότοπο Zougla και ενημέρωσε ότι στο μνημείο των πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται usb "στικάκι" με την προκήρυξη για την ανάληψη της ευθύνης στα γραφεία της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο.

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες" ανέλαβε την ευθύνη με τη προκήρυξη που η αστυνομία χαρακτήρισε ως γνήσια. H προκήρυξη κάνει λόγο για αντίποινα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τις "πολιτικές εκτελέσεις φασιστών-μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή".

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το 18σελιδο κείμενο.

79

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μεγαλοφυές! το πραγματικό χτύπημα ήταν η ίδια η προκύρηξη και τα πραγματικά θύματα ήταν οι αστυνομικοί που εξαναγκάστηκαν να τη διαβάσουν. Οι νεκροί χρυσαυγίτες ήταν απλά το δόλωμα!
Μπα, ακόμα προβοκάτσια πιστεύουν πως είναι, και θα συνεχίσουν να το πιστεύουν, μέχρι να τους πιάσουν. "Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε". Αν η πραγματικότητα δεν μας αρέσει, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Ένα πετυχημένο σχόλιο που βρήκα στο twitter "Παράδειγμα επικουρικής σώρευσης ισχυρισμών της άκρας αριστεράς: Ήταν προβοκάτσια των παρακρατικών/Δεν ξέρουμε ποιοι ήταν οι εκτελεστές/./Η προκήρυξη είναι πλαστή/Η ΕΛΑΣ συνέλαβε τους συνήθεις υπόπτους/Το δικαστήριο καταδίκασε χωρίς στοιχεία/Λευτεριά στον σύντροφο Χ!"
18 σελίδες μπουρδολογίας. Αν ρε φίλε γουστάρεις να σκοτώσεις απλά κάντο. Τώρα, αν χρειάζεσαι 18 σελίδες για να δικαιολογήσεις γιατί το έκανες, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.
Φἠμες λένε ότι η προκήρυξη των "τρομοκρατών" είναι γραμμένη με caps lock, αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο και κλείνει κάπως έτσι "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!1!"
Όπως της 17Νοεμβρη, του ΕΛΑ, των Πυρήνων, της Αντικρατικής Πάλης, κλπ. κλπ. παρακρατικών ομάδων της ΚΥΠ και της ...CIA που σκοπό έχουν να πλήξουν το ...λαϊκό κίνημα και τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας!!!Καμμένε, αυτοί είναι πιο καμένοι από σένα! Γρήγορα να περάσετε βέρες.Σανελ εδώ και τώρα!
Ας υποθέσουμε ότι είσαι ένοπλος αντάρτης της ἀκρας αριστεράς. Κάνεις ένα υποτιθέμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Επιλέγεις να στείλεις την προκήρυξη σε έναν κίτρινο καρνάβαλο δημοσιογράφο με καγιέν, που προκειμένου να ξαναβγεί στο προσκήνιο η αφεντιά του υμνεί εδώ και μήνες τους ναζιστές;
Ενώ αν το έστελναν στην Ελευθεροτυπία θα ήταν γνήσιοι "ένοπλοι αντάρτες της αριστεράς". Σαν τον Τέλιο της 17Ν ένα πράμα, που απ' τη μια πολεμούσε το σύστημα σκοτώνοντας όποιον θεωρούσε υπεύθυνο το θολωμένο του μυαλό, αλλά απ' την άλλη εισέπραττε το μισθό του δασκάλου και μάλιστα ζητά να διοριστεί και πάλι...
Έχεις απόλυτο δίκιο στην παρατήρησή σου. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ακριβώς αυτός ο κίτρινος καρνάβαλος τους κάνει απόλυτα για τη δουλειά που θέλουν. Δηλαδή να βγάλει στη δημοσιότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο την προκήρυξη και να την προβάλει από το πρωί ως το βράδυ τους επόμενους μήνες.
'Προβοκάτσια' λέγεται και δεν έχει καμία σχέση με πραγματικά επαναστάτες αριστερούς και με το οργανωμένο κίνημα, το οποίο δε φοράει ποτέ κουκούλες.
Αταξινόμητε,Και οι δολοφονίες αυτές, όπως και το κάψιμο της marfin, προφανώς και είναι προβοκάτσιες. Γιατί το μόνο στο οποίο στοχεύουν είναι ο εκφοβισμός του κόσμου και η δυσφήμιση των αγώνων. Και αν θες, αποδεικνύουν ότι οι μηχανισμοί του συστήματος είναι αδυσώπητοι οταν πρόκειται να επιτεθούν στο λαϊκό κίνημα.Η μήπως είναι η πρώτη φορά; Θυμάσαι τη βόμβα στο Heymarket του Chicago μετά τη διαδήλωση για το 8ωρο το 1886, που οδήγησε στην καταδίκη σε θάνατο των πρωτεργατών του κινήματος για το 8ωρο; Θυμάσαι τον εμπρησμό της γερμανικής βουλής απο τους ναζί, για την οποία κατηγόρησαν τους κομμουνιστές και τους πήραν στο κυνήγι; Για να μην μιλήσουμε για τις πρόσφατες προβοκάτσιες μεγαλύτερης κλίμακας, που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν τους 'προληπτικούς πολέμους'...Νομίζω η κρίσιμη ερώτηση για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται και να μη χάνουμε τη μπάλα, είναι: ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ από αυτές τις ενέργειες; Ξεκάθαρα, όσοι θελουν τον λαό στη γωνία, για να περνάνε τα μέτρα τους χωρίς να ακούγεται κιχ, αυτοί που φοβούνται τον λαό που διαδηλώνει και παίρνει την τύχη του στα χέρια του: οι καπιταλιστές (οι οποίοι φυσικά έχουν και όνομα και επίθετο). Αυτοί είναι υπεύθυνοι για του θανάτους και γι'αυτό δεν πρέπει να έχουμε και καμία αυταπάτη ότι θα διωχθούν, θα πανε φυλακή, κλπ.Ο ελληνικός λαός ελπίζω και εύχομαι να εχει πλέον την εμπειρία να διακρίνει μεταξύ μαζικού, οργανωμενου και περιφρουρημένου πολιτικού αγώνα απο τη μια και μεμονωμένων, εγκληματικών προβοκατσιών απο την αλλη, που προκαλούν αθώα θύματα, εκφοβιζουν τον κόσμο και σε τελική ανάλυση, απλώς διευκολύνουν τη δουλειά των μεγάλων αφεντικών.
"Και αν θες, αποδεικνύουν ότι οι μηχανισμοί του συστήματος είναι αδυσώπητοι οταν πρόκειται να επιτεθούν στο λαϊκό κίνημα."Αποδείξεις παρακαλώ! Προς το παρόν όλοι όσοι έχουν συλληφθεί και έχει αποδειχθεί η συμμετοχή τους σε τέτοιες τρομοκρατικές οργανώσεις ήταν κατά δήλωση τους αριστεροί. "Θυμάσαι τη βόμβα στο Heymarket του Chicago ..."Χρειάζεται να ανατρέξεις στα 1800s για να βρεις ένα περιστατικό που θεωρείς που συμφωνεί με την θεωρία σου και ακόμα να καταλάβεις πως κάνεις λάθος;;; Πως ακριβώς να ονομάσω την συνήθεια που υπαγορεύει την γενίκευση παμπάλαιων - μακρινών χωροχρονικά- ανεκδοτολογικών περιστατικών που ανήκουν στο πεδίο της εξαίρεσης "πρόσφατες προβοκάτσιες μεγαλύτερης κλίμακας, που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν τους 'προληπτικούς πολέμους "Του δίδυμους πύργους π.χ. που σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας που πιστεύουν οι ψεκασμένοι τους έριξαν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι"ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ από αυτές τις ενέργειες; "Συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει περισσότερο ανόητο κριτήριο. Με αυτό το κριτήριο θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε πως το ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε τη Ελληνική την οικονομική της κρίση αφού πριν να συμβεί αυτή κινδύνευε να μην μπει στη βουλή ενώ τώρα διεκδικεί την κυβέρνηση. Επίσης οι αντιφασίστες σκότωσαν τον Φύσσα για να μπει ο φύρερ και ο αντιφύρερ της ΧΑ στην μπουζού (αυτό υποστηρίζουν και οι Χρυσαυγίτες - δες θεωρία Ρουπακιά πράκτορα του ΚΚΕ). Δηλαδή ότι να ναι! "..να διακρίνει μεταξύ μαζικού, οργανωμενου και περιφρουρημένου πολιτικού αγώνα απο τη μια και μεμονωμένων, εγκληματικών προβοκατσιών..."Ο Ελληνικός λαός μπορεί να διακρίνει ότι υπάρχουν ηλίθια καθάρματα σε όλους τους πολιτικούς χώρους - και ειδικά στους ακραίους.
"Και οι δολοφονίες αυτές, όπως και το κάψιμο της marfin, προφανώς και είναι προβοκάτσιες. Γιατί το μόνο στο οποίο στοχεύουν είναι ο εκφοβισμός του κόσμου και η δυσφήμιση των αγώνων". Πηγή: www.lifo.grΌντως ήταν πράξη εκφοβισμού: των ανθρώπων που δουλεύουν σε τράπεζες, των "απεργοσπαστών", όσων ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αυτοί φοβήθηκαν από τον εμπρησμό της Μάρφιν, όχι ο "κόσμος", γενικά και αόριστα. Το δε "λαϊκό κίνημα" αυτοδυσφημίζεται μια χαρά τόσα χρόνια, δεν χρειάζεται καλοθελητές αναρχικούς.