Η Σουηδία κλείνει φυλακές επειδή δεν έχει κόσμο να βάλει μέσα

Η Σουηδία κλείνει φυλακές επειδή δεν έχει κόσμο να βάλει μέσα Facebook Twitter
10

Η Σκανδιναβική χώρα φαίνεται ότι έχει περισσότερες φυλακές απ' ό,τι δικαιολογεί ο αριθμός των εγκλείστων σε αυτές. Για αυτό το λόγο λοιπόν η κυβέρνηση προσφάτως αποφάσισε να κλείσει τέσσερις φυλακές και ένα κέντρο κράτησης.

Φυσικά και υπάρχει ακόμα έγκλημα στη Σουηδία απλώς η πολιτική εκεί στηρίζει την επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία και όχι την απλή φυλάκιση τους πίσω από τα σίδερα. Ο έγκλειστος πληθυσμός στη Σουηδία μειώθηκε κατά 6% πέρυσι.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Να κράτος που μεριμνά πράγματι για τους πολίτες του.Αντί να πληρώνουν οι φορολογούμενοι την κράτηση εγκληματούντων,προτιμά να εντάξει τους τελευταίους πάλι στην κοινωνία.Και νομίζουμε τώρα εμείς,πως με δωρεάν wi-fi και δωρεάν ποδήλατα,θα φτιάξουμε κράτος σωστό.Έλεος!
Ωραία ευκαιρία, να νοικιάσουμε μερικές εμείς για να φυλακίζουμε όσους δεν καταβάλουν τον ΦΠΑ και το φόρο εισοδήματος. Απολίτιστοι οι Σουηδοί, άκου δεν χρειάζονται οι φυλακές...