Αντάρτες στη Συρία ομολογούν ότι αποκεφάλισαν λάθος άνθρωπο

Αντάρτες στη Συρία ομολογούν ότι αποκεφάλισαν λάθος άνθρωπο Facebook Twitter
6

Αντικυβερνητικοί αντάρτες στη Συρία, με ανακοίνωση τους στο διαδίκτυο παραδέχθηκαν ότι αποκεφάλισαν λάθος άνθρωπο, ένα στρατιώτη που πολεμούσε με την πλευρά τους.

Σε άλλο βίντεο φαίνονται αντικαθεστωτικοί στρατιώτες να κρατούν στα χέρια τους το κεφάλι του θύματος. Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συρία, ο άτυχος άνδρας λεγόταν Μοχάμεντ Φάρες, μέλος των ανταρτών που τραυματίστηκε σε μάχες με τον στρατό της Συρίας. 

Σύμφωνα με το CNN η ομάδα των ανταρτών που αποκεφάλισε τον Φάρες, τον οποίο πέρασαν για καθεστωτικό στρατιώτη, έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα. Στην ανακοίνωση ζητούν συγχώρεση και αυτοσυγκράτηση από τους υπόλοιπους αντάρτες.

Αυτό που λέγεται ότι οδήγησε τους αντάρτες στο λάθος είναι ότι ο Φάρες όταν ήρθε στο αυτοσχέδιο νοσοκομείο φώναξε το όνομα δύο "ιερών" προσώπων του Σιιτικού Ισλάμ, προκαλώντας την αντίδραση των κυρίως Σουνιτών ανταρτών και δίνοντας λανθασμένα την εντύπωση ότι ανήκει στον κυβερνητικό στρατό.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM
Αγία Σοφία:

Διεθνή / Αγία Σοφία: Οι επικεφαλής των έργων αποκατάστασης απαντούν για τα φορτηγά μέσα στο μνημείο

Η σκληρή κριτική οφείλεται στην πολιτική πόλωση, ενώ η πολυπλοκότητα των εργασιών καθιστά δύσκολη την πλήρη κατανόησή τους από το ευρύ κοινό, εξηγεί μέλος του επιστημονικού συμβουλίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια