Το καλύτερο "smartphone του φτωχού"

Το καλύτερο "smartphone του φτωχού" Facebook Twitter
10

Η Motorola Mobility, ιδιοκτησίας Google, παρουσίασε μόλις, μια νέα συσκευή με την ονομασία Moto G.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, το Moto G στοχεύει στην κατάκτηση των "αναπτυσσόμενων αγορών" του κόσμου, προσφέροντας, στην τιμή των 180 δολαρίων χωρίς συμβόλαιο, όλα τα χαρακτηριστικά ενός ακριβότερου smartphone. Τετραπύρηνος επεξεργαστής, οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 πίξελ με ανθεκτικό γυάλινο περίβλημα, κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης HD βίντεο, και μνήμη 8 GB, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής που θα τρέχει λειτουργικό Android 4.3, αναβαθμίσιμο σε 4.4 KitKat.

Η "πρεμιέρα" του τηλεφώνου θα γίνει στη Βραζιλία, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε 30 χώρες (εκτός της Κίνας)  έως τις αρχές του 2014.

Με το Moto G, που θα ενσωματώνει όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες της, η Google φιλοδοξεί να δώσει στον κόσμο μια συσκευή που θα προσφέρει ολοκληρωμένη πρόσβαση τόσο σε αυτές, όσο και σε ό,τι άλλο απολαμβάνουν οι χρήστες των high-end κινητών παγκοσμίως, χτυπώντας μια αγορά όπου βρίθει ο ανταγωνισμός, με πληθώρα φθηνών smartphone Κινεζικών και Ινδικών εταιρειών.

Τech & Science
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Καλο φαινεται.. αλλα ειναι motorola.. και επειδη εχω ασχοληθει με τον τομεα των κινητων λογω δουλειας.. τα motorola ειχαν πολυ καλη σχεση με τα service, συνεχεια μας τα φερναν ή μας τα πεταγαν ενιοτε ακομα και πανω στο μήνα. Οταν μια εταιρεια εχει τετοιο παρελθον δυσκολα θα την εμπιστευτεις.
μακάρι.. θα κρατησω μια ουδετερη σταση να δω την πορεια της συσκευης στην αγορα.. Η εταιρεια που εχει κλεψει τις δικες μου εντυπωσεις παντως στον τομεα των κινητων ειναι η huawei. Ειδικα με το τελευταιο μοντελο το P6 δειχνει στα αφεντικα αυτης της βιομηχανιας πως μια εταιρεια μπορει να προσφερει στο κοινο τεχνολογικα θαυματα σε προσιτες τιμες.
Βασικά το smartphone του φτωχού το έβγαλε η Apple με το iPhone 5c. Το δήλωσε και η ίδια η εταιρία στην "keynote" παρουσίαση. Με $99....Μην βλέπετε τις εταιρίες εδώ στο ελλαδιστάν που το ξεκινάνε από 300.....
καλα αυτο τωρα το τηλ το ενα του φτωχου το αλλο του πλουσιου και τετεια νομιζω οτι ειναι μπουρδες αν δεν εχεις δεν παιρνεις 500+ κινητα οχι σαν κατι αλλους που εχουν αι φον και κανουν αναπαντητες να τους παρεις