Αγωγή Αρβανιτόπουλου κατά υπαλλήλων πανεπιστημίων

Αγωγή Αρβανιτόπουλου κατά υπαλλήλων πανεπιστημίων Facebook Twitter
2

Αγωγή κατά των συνδικαλιστικών οργάνων των διοικητικών υπαλλήλων σε Πανεπιστήμια Αθηνών και ΕΜΠ καταθέτει, με εντολή Πρωθυπουργού,  ο υπουργός Παιδείας, με σκοπό την αναγνώριση της απεργίας τους ως παράνομης και καταχρηστικής και την άμεση επαναλειτουργία των ανωτέρω ιδρυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι στα δύο αυτά ιδρύματα συνεχίζουν για 9η εβδομάδα την απεργία τους κατά της διαθεσιμότητας ενώ ήδη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχει δηλώσει ότι όσοι δεν απογράφηκαν τίθενται αυτομάτως σε αυτοδίκαιη αργία.

Παράλληλα, οι καθηγητές του Μετσοβείου αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαθήματα από την ερχόμενη Δευτέρα, σε μια προσπάθεια να μη χαθεί το εξάμηνο για τους φοιτητές.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Και βέβαια καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το Πάντειο, στο οποίο ο Αρβανιτόπουλος διετέλεσε καθηγητής και Πρόεδρος τμήματος (Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών), είναι το μόνο ίσως από τα μεγάλα ιδρύματα που δεν έχει συμμετάσχει στην απεργία αυτή.Μήνυμα συμπαράστασης στους έρμους φοιτητές που αναγκάστηκαν (και αναγκάζονται) να διαβάσουν βιβλία του για μαθήματα.