Ρώσος ιερέας καταζητείται για επιθέσεις σε κοριτσάκια στην Κω

Ρώσος ιερέας καταζητείται για επιθέσεις σε κοριτσάκια στην Κω Facebook Twitter
1

Ρώσος ιερέας και πνευματικός του γενικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας Ζενίτ καταζητείται για επιθέσεις σε βάρος δύο μικρών κοριτσιών, ηλικίας 9 και 12 ετών, τον περασμένο Ιούνιο στην Κω, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές.

Πρόκειται για τον  Γκλεμπ Γκροζόφσκι, 34 ετών,  σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο ιερέας σήμερα βρίσκεται στο Ισραήλ.

Κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος των δύο παιδιών σε παιδική κατασκήνωση μιας ορθόδοξης οργάνωσης στην Κω. Φέρεται όμως να έχει προβεί σε παρόμοιες πράξεις και στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Γκροζόφσκι συνεργαζόταν με μια οργάνωση για την προστασία των ορφανών παιδιών, πρέσβης της οποίας στη Ρωσία είναι ο ποδοσφαιριστής της Ζενίτ, Αρσάβιν, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ.

Η ομάδα ωστόσο σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τις δραστηριότητές της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια