Όταν ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης έκραξε τον Πάνο Μουζουράκη στο Facebook

Όταν ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης έκραξε τον Πάνο Μουζουράκη στο Facebook Facebook Twitter
48

Ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης τις προάλλες διάβασε *με καθυστέρηση 2.5 ετών* το λινκ για μια συνέντευξη του Μουζουράκη, από το 2011 και αποφάσισε να το κάνει θέμα. 

(Αυτό εδώ διάβασε)

 

Όταν ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης έκραξε τον Πάνο Μουζουράκη στο Facebook Facebook Twitter

Και βγήκε στο Facebook του, αυτός ο σίγουρα αναμάρτητος φάρος του Ελληνικού Πολιτισμού, για να ντροπιάσει δημοσίως τον συνάδελφό του.

Κανένα πρόβλημα με το να λες τη γνώμη σου δημοσίως για άλλους. Δεν είναι ζήτημα κουτσομπολιού - είναι δικαίωμά σου. 

Όμως ο Καλλίδης, λες και ήθελε να αυτοσαρκαστεί ή να αυτογελοιοποιηθεί, έγραψε αυτό:

Όταν ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης έκραξε τον Πάνο Μουζουράκη στο Facebook Facebook Twitter

Έψαξα πολλή ώρα για να βεβαιωθώ ότι δεν πρόκειται για Τρολ που παρωδεί τον Καλλίδη. Δεν είναι τρόλ - είναι ο ίδιος. Που δεν του αρκούσε να πει ότι πχ. δίνει ο Μουζουράκης το κακό παράδειγμα στους νέους μιλώντας για ναρκωτικά, αλλά έπρεπε να μας αποκαλύψει (;) τον τόπο γέννησης, τα θρησκευτικά πιστεύω και τον δήθεν ανθελληνισμό του.

Και που για κάποιο λόγο θεώρησε καλή ιδέα να κατηγορήσει (στοχοποιήσει;) δημοσίως κάποιον ως ανθέλληνα που βρίζει τη σημαία μας...

...όταν ο ίδιος γράφει με κεφαλαία και greeklish! Κι όχι μόνο γράφει έτσι, ο τιμητής του Έθνους μας και της Ελληνικότητας, αλλά γράφει και τα πιο ανορθόγραφα greeklish που έχω δει. 

Η σημαία (την οποία τόσο τιμά) γραμμένη ως σιμέα με λατινικούς χαρακτήρες, ενώ -το καλύτερο- H ELHNES, γραμμένοι με το ένα μόνο λάμδα τους και το άρθρο του ενικού μπροστά. [Ίσως αν είχε γεννηθεί στη ZIRIXI (Ζυρίξη) να είχε περισσότερη αγάπη για την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό.]

Όταν ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης έκραξε τον Πάνο Μουζουράκη στο Facebook Facebook Twitter

Είναι πραγματικά ειρωνικό που αυτόν τον άνθρωπο *H ELHNES* τον έκαναν επώνυμο ώστε να τελικά να τους κατηγορεί κι από πάνω για τα γούστα τους...

48

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Αχ καθαρή ανδρική ζήλεια. Ο Μουζουράκης έχει το στυλ του κακού αγοριού (υπερθεματίζοντας με το sex drugs and rock n'roll) μπλέ μάτι και φωνή για να λέε επιτυχώςι Έλβις (δύσκολο για έλληνα, ομολογουμένως).Συνεπεία τούτου ένα σωρό γκρούπις και φίιρμα γκόμενα. Ο Καλλίδης δεν ξέρω, δεν νομίζω όμως.
η απαντηση του ιδιου στο φμπ για οσους τον κατεκριναν (σορρυ για τα γκρικλις ειναι copy-paste οπως την εγραψε):"exo na kano me pedakia malon pou lene oti opios den itan kalos mathitis san merikous pou akougane thn mama tous kai pigenane sxolio ,, den einai elinas... xaxa..ego ekana 18 mines fantaros den spoudasa.. aloi lene gia thn doulia mou aloi mpenoun me pseftika profil.. ok to fb einai gia olous arkei na min brizoune giati sta 35 mou xronia exo mathi kai ego poles brisies ma den thimame na ths xrisimopiisa gia kanenan. .. oso gia to kraksimo pou lete oti ekana sto paidi den ifistate... kitaxte kala... anevasa ena viografiko to opio einai parmeno apo ta mme anebasa to video esxos tou idiou kai episis to peristatiko me ton ksilodarmo tou.. einai gegonota mazemena.den ekana kanena sxolio oyte gia narkotika oute gia tin kariera tou .. afto to ekana giati xalastika pou ebrize thn simea ths elado. h simea, h patrida ,o aeras, h thalasa,oi dromoi ,to fb kai ala einai olonon mas kai exoume epano se afta isa dikeomata. se afto to profil dexome mono dialogo.. mi brizomaste san pedakia"η αναρτηση συνοδευεται απο φωτο-ντοκουμεντο οταν ηταν φανταρος για να δουμε ολοι οτι λεει αληθεια.και μη χειροτερα.
"...den itan kalos mathitis san merikous pou akougane thn mama tous kai pigenane sxolio" - όσοι πήγανε σχολείο ακούγανε τη μαμά τους."ego ekana 18 mines fantaros den spoudasa" - όσοι σπούδασαν δεν πήγαν φαντάροι ή θεώρησε πώς το ένα αναιρούσε υποχρεωτικά το άλλο (?).Από τότε που έγινε μόδα το fb, έχω την αίσθηση ότι ξεβρακώθηκε πολύς κόσμος κι έχουμε πια τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τι είναι ο καθένας και τι κουβαλάει στο κεφάλι του (αν κουβαλάει). Και διαβάζοντας το σχόλιο του για τη σημαία, την πατρίδα, τον αέρα και τον παραλληλισμό τους με το fb, μου φέρνει στο μυαλό στίχο από τραγούδι άλλου λαϊκού τραγουδιστή, του Μαζωνάκη: "ένα κενό, ένα κενό που μεγαλώνει...".
Αυτή η αντίληψη μερικών, ότι ο στρατός είναι κάτι σαν κοινωνικό status, παράσημο, σαν να δηλώνεις βετεράνος πολέμου ξέρω'γω... Ξύπνα πιτσιφρίγκο, στην Ελλάδα, η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική, 8 στους 10 θα πάνε..
Ο Πάνος Καλλίδης σαν άλλος Νίκος Ξανθόπουλος περιδιαβαίνει τις lifestyle εκπομπές και καμαρώνει που κερδίζει το ψωμί του τραγουδώντας (δικαίωμα του, βέβαια), χωρίς να έχει τελειώσει το Λύκειο. Επομένως, μου μοιάζει λογικό, ένας άνθρωπος που παράτησε το σχολείο και αντιπαθεί τα γράμματα, να δυσκολεύεται να ξεχωρίσει το Η από το Ι. Φυσικά, υπάρχουν και άνθρωποι που τελειώνουν και Πανεπιστήμιο και πάλι ορθογραφία δε μάθανε. Αλλά, ας μη μας κάνει εντύπωση. Σε μια κοινωνία που η αξία των ανθρώπων αποτιμάται σε τραπεζικό λογαριασμό, σε μοντέλο αυτοκινήτου, σε μάρκα ρολογιού και σε τσάντες, ρίχνουμε ένα τσιφτετέλι, πίνουμε μερικές μπόμπες και το μεσημέρι που ξυπνάμε φωνάζουμε κι ένα "ζήτω το έθνος" για να νιώσουμε περισσότερο σπουδαίοι. Ο Πάνος Καλλίδης δεν έμαθε ορθογραφία, αλλά δεν του πολυχρειάζεται κιόλας για τη δουλειά που κάνει. Σε κανένα ωδείο πήγε? Αυτό θα έπρεπε να αναρωτηθεί κάποιος που ασχολείται με τον Πάνο Καλλίδη, νομίζω. Και ίσως να αναλογιστεί και ποια, ακριβώς, είναι η μόρφωση και η παιδεία όλων εκείνων που τον πληρώνουν για να τον ακούνε.
Εγώ ξέρω ότι κάποτε ήτανε ντροπή να είσαι αγράμματος,να είσαι κούφιος,ήτανε ντροπή να κάνεις φασαρία,ήτανε ντροπή να είσαι ένας απαίδευτος φασίστας,να είσαι νέος και να μην αναζητάς,να είσαι μεγάλος και να μην ξέρεις που παν τα τέσσερα.Τώρα είναι τιμή η αμορφωσιά,η βλακεία και την φοράνε περήφανα σαν παράσημο
Τα τελευταία 2.5 περίπου χρόνια δεν έχω τηλεόραση.(Κάηκε και δεν αγόρασα καινούρια). Ένα από τα θετικά του να μην έχεις τιβί είναι και το να μην ξέρεις ποιοι είναι οι παραπάνω τύποι...Τα άλλα είναι πχ ότι δε βλέπεις δελτία ειδήσεων ή ότι έχεις πολύ χρόνο να διαβάσεις ξέρω ΄γω κάνα βιβλίο ή να σηκωθείς από τον καναπέ και να πας καμμιά βόλτα να ξεμουδιάσεις...
μια ασχετη ερωτηση,(που γινετε απο περιεργια και μονο) προς αυτους που κραζουν τα σκυλαδικα και γενικα αλλη μουσικη απο αυτη που τους αρεσει. γιατι πρεπει ενα διαφορετικο ειδος μουσικης π.χ. λαικα, ποπ, μεταλ, σκυλαδικα καποιοι ανθρωποι προσπαθουν να δειξουν οτι ειναι κατωτερο ειδος σε σχεση με αυτο το ειδος μουσικης που ακουνε οι ιδιοι, αλλα και κατωτεροι και οι ανθρωποι που επιλεγουν αυτο το διαφορετικο ειδος.αυτο ποτε δεν το καταλαβα. πολυ δηθεν μορφωμενοι και ανωτερου επιπεδου μαζευτηκαμε εδω μεσα.
Δηλώνω μεγάλη απέχθεια σε ένα τρόπο διασκέδασης που επιβάλλει την επίδειξη μερακλώματος/ανδρισμού/πλούτου δια της ρίψη με ύφος 1000 καρδιναλίων αφορολόγητων γαρύφαλλων σε κακόφωνους γαβγίζοντες κλαρινογαμπρούς/ξέκωλες σε χώρους πνιγμένους στην κάπνα και τον κόσμο στους οποίους του ουίσκι μπόμπα ρέει άφθονο. Δεν έχω πρόβλημα με όσους την βρίσκουν με "το νινί σέρνει καράβι" ... ή με τσαλίκικο "σε σε σε σε" αν και οτιδήποτε κάνουμε έχω την εντύπωση με εξ ορισμού μας χαρακτηρίζει. Ούτε προσπαθώ να επιδείξω κάποιο είδος ανωτερότητας. Απλά εμένα όλο αυτό το μη αυθεντικό/φτιαχτό/δήθεν σκηνικό για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μου αρέσει.
Ίσα που έχω ακούσει τον Μουζουράκη, τον άλλο δεν τον ξέρω κάν. Ίσως γι αυτό τα πήρε, που δεν τον έχουμε κάνει επώνυμο κι αυτόν ακόμα.Ας μην ανησυχεί όμως, θα γίνει κι αυτό, είναι γνωστό ότι οι έλληνες είμαστε η επιτομή του καλού γούστου...
Δεν έχω κανένα όφελος να υπερασπιστώ τον Μουζουράκη,ούτε τον γνωρίζω προσωπικά ούτε τον θαυμάζω,αδιάφορος μου είναι.Απλά ο Καλλίδης γράφει ανοησίες.Καταρχήν ό,τι θυμάται χαίρεται.Το βίντεο στο οποίο αναφέρεται εκτός από ότι είναι τριών χρονών και βάλε,δεν είχε γίνει και κανένα μέγα σκάνδαλο.Μόνο μερικοί χρυσαυγίτες το πήραν πρέφα και αντέδρασαν,ενώ ο ίδιος ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι ήταν μια "χαζομάρα".Για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις δεν έχω ιδέα,αλλά ό,τι και αν είναι δεν θα πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν.Όσο για τα ναρκωτικά,<<στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί>> (δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Καλλίδη,αλλά γενικά στον χώρο που εκπροσωπει).