Η Γερμανία επιτρέπει την αοριστία φύλου σε πιστοποιητικά γεννήσεως

Η Γερμανία επιτρέπει την αοριστία φύλου σε πιστοποιητικά γεννήσεως Facebook Twitter
4

Η Γερμανία με νόμο που πέρασε σήμερα από την Μπούντεσταγκ οι γονείς νεογέννητων μωρών θα έχουν την δυνατότητα να αφήνουν κενή την ένδειξη του φύλου, χωρίς να σημειώνουν αν το μωρό είναι θηλυκό ή αρσενικό. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνονται τα άτομα που γεννιούνται με αμφότερα χαρακτηριστικά των φύλων να καθορίζουν το φύλο τους αργότερα στη ζωή τους. 

Η Αυστραλία είναι η μόνη άλλη χώρα παγκοσμίως που επιτρέπει κάτι τέτοιο. Υπολογίζεται ότι στη Γερμανία υπάρχουν περίπου 80.000 διαφυλετικά πρόσωπα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
@Πενταγιώτισσα 1.11.2013 | 20:46Για παραπομπή σε ορισμένο σχόλιο, καλύτερα χρησιμοποίησε το «Permalink» στα δεξιά του σχολίου.Πάλι καλά που ο/η pebble δε μας έβγαλε τη Γερμανία και Polizeistaat!
Ευχαριστώ, δεν το γνώριζα, χρήσιμο.Εμένω απόλυτα, όμως, στην άποψη ότι οι περιπτώσεις προώθησης ατομικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για τους x, y λόγους δύνανται να είναι κάτι το (εντελώς) ξέχωρο από τις οικονομικές (έσω-έξω) πολιτικές, στις οποίες πολιτικές μάλλον και αναφέρεται ο (αηδής κατα τα λοιπά) Τράγκας.