Τέρμα η Business Class για τους βουλευτές

Τέρμα η Business Class για τους βουλευτές Facebook Twitter
4

Σε οικονομική θέση θα πετάνε πλέον οι βουλευτές και στα υπερατλαντικά και διηπειρωτικά ταξίδια. Το μέτρο για την υποχρεωτική χρήση εισιτηρίων σε οικονομικές θέσεις είναι απόφαση του Ε. Μειμαράκη και έγινε  γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Βουλής. Το μέτρο αυτό ίσχυε μέχρι τώρα για τα υπόλοιπα αεροπορικά ταξίδια των βουλευτών.  

Πάντως, μπορεί με απόφαση Μειμαράκη, οι βουλευτές να χάνουν "μικρές πολυτέλειες",  όμως, το ζήτημα του αφορολόγητου βουλευτικής αποζημίωσης και επιδομάτων που έθεσε βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, πέρασε στα "ψιλά".

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια