Βασισμένη στον Μάικ τον Φασολάκη η νέα ταινία της Pixar!

Facebook Twitter
16

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους, καθώς τα φημισμένα studio αποκάλυψαν πως η επόμενη ταινία τους θα περιστρέφεται γύρω από την ζωή και το έργο του αγαπημένου ήρωα όλων των παιδιών, Μάικ (του) Φασολάκη.

Υψηλά ιστάμενο στέλεχος της Pixar, με το οποίο επικοινώνησε η LiFO, επιβεβαίωσε την είδηση. «Ναι, ισχύει, είμαστε ήδη στα πρώτα στάδια της παραγωγής και είμαστε ενθουσιασμένοι!», ενώ στην ερώτηση πώς τα studio αποφάσισαν να ρισκάρουν επιλέγοντας τον Μάικ για την επόμενη ταινία τους, απάντησε:

«Ξέρετε, δεν ήταν εύκολη απόφαση. Η πρώτη μας επαφή με τον Μάικ έγινε όταν τα διαφημιστικά για τα παραμύθια και την θεατρική του παράσταση ξεκίνησαν να παίζουν στην prime time ζώνη όλων των αμερικανικών δικτύων. Δεν σας κρύβω πως εγώ προσωπικά σάστισα, καθώς δεν είχα ιδέα τι στο καλό έβλεπα. Αυτό το πράσινο πράγμα ήταν εντελώς απροσδιόριστο και άγγιζε τα όρια του σουρεαλιστικού. Ειλικρινά, με έκανε να νιώθω άβολα. Ωστόσο, σε αυτήν ακριβώς την απροσδιοριστία διακρίναμε τελικά το τρομερό potential του Μάικ. Ήταν ένας ήρωας που δεν προσπαθούσε να πλασαριστεί κάπως, δεν αυτοπαγιδευόταν από τον τάδε ή τον δείνα χαρακτηρισμό, δεν έμπαινε σε φόρμες, δεν περιοριζόταν σε κατηγορίες, δεν ήταν τίποτα, όντας εν τέλει οτιδήποτε ήθελε ο θεατής να είναι. Ήταν, με άλλα λόγια, το τέλειο πεδίο δράσης για την παιδική, και όχι μόνο, φαντασία».

Μάικ. Πλέον το #3 εξαγώγιμο προϊόν της χώρας μετά την Φέτα και το Κέφι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο της ταινίας θα ενσωματώνει όλες τις μέχρι τώρα περιπέτειες του Μάικ και θα προσθέτει κι άλλες, με φόντο την Ελλάδα της κρίσης. Ένας εκ των art directors που ασχολούνται με το project, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δίνει μια πρώτη εικόνα. «Σε ό,τι αφορά το γενικό concept, να περιμένετε κάτι μεταξύ Toy Story με αισθητική Λάνθιμου και Up χωρίς τo love story, το χιούμορ και την θέληση για ζωή. Ως πρότυπο για τον ίδιο τον Μάικ, φανταστείτε τον Wall-E, αλλά με τσιριχτή φωνή, άχρηστες υπερδυνάμεις και βαλκάνιο. Από supporting characters, ο γλάρος Φλάρος θα κάνει σίγουρα την εμφάνισή του, ντουμπλάροντας τόσο ως κωμική σφήνα όσο και ως στοιχείο grotesque».

Θέση Production Manager, Executive Producer, Supervising Producer, Coordinating Producer και Assistant Producer θα αναλάβει η Μαρί Κυριακού. Πληροφορίες πως η συμμετοχή της σε όλα τα στάδια παραγωγής οφείλεται σε υπέρογκες χορηγίες συγκεκριμένου μιντιακού ομίλου από την Ελλάδα φέρονται να μην ευσταθούν, ενώ η φιλική συμμετόχη του Σάκη Ρουβά πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2014 με διεθνή τίτλο, "Mike, the Unspecified Vegetable".

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

12 σχόλια
Η ΠΛΑΝΗ ΑΜΕΝ Οι Ειδήσεις όπως τις θέλουμε Λίγκαλ Ντίσκ. Κλέημερ: Το κείμενο είναι αποτέλεσμα Πλάνης, δεν περιέχει αληθινή είδηση και μοναδικό στόχο έχει την πρόκληση μειδιάματος ...
Φαντάζομαι κάνετε κάποιου είδους πλάκα και εγώ δεν την καταλαβαίνω.Η ημερομηνία του ποστ δεν είναι πρώτη απριλίου.. άλλα σχόλια δεν έχει ακόμα, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει..πφφ μπέρδεμα !
Συγχαρητηρια στην κα Κυριακου! Η κοπελα εχει ακουσει πολλα αρνητικα σχολια γενικα..Ελπιζω τωρα ολοι να καταλαβουν οτι δεν πρεπει να βγαζουμε ευκολα συμπερασματα.
Ξέρω οτι αισθάνομαι σαν γιατρός που πρέπει να πει στον ασθενή του κάτι σοβαρό αλλά ας το πιω το ποτήρι. Το άρθρο είναι φανερό πως έχει γραφτεί ως αστείο και δεν έχει ίχνος αλήθειας. (προς στιγμήν σκέφτηκα οτι το παραπάνω σχόλιο θα ήταν τέλεια τρολλιά ως συνέχεια του άρθρου)