Σύλληψη διαχειριστή Ελληνικού site κατεβάσματος

Σύλληψη διαχειριστή Ελληνικού site κατεβάσματος Facebook Twitter
6

Ένας 35χρονος διαχειριστής site από το οποίο οι χρήστες μπορούσαν να «κατεβάζουν» παράνομα ελληνικές και ξένες ταινίες και σειρές, συνελήφθη από την υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Της σύλληψης είχε προηγηθεί καταγγελία εκπροσώπου της Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων.

Όπως έγινε γνωστό, από το συγκεκριμένο site υπήρχαν και links που οδηγούσαν σε άλλες σελίδες με παρόμοιο παράνομο περιεχόμενο. Ακόμα οι χρήστες που επιθυμούσαν «αναβάθμιση» των υπηρεσιών (ταχύτερο «κατέβασμα», ευκολότερη προσβασιμότητα κλπ) μπορούσαν να κάνουν «δωρέες» μέσω paypal.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών, οι αρχές βρήκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 35χρονου και παρουσία δικαστικού λειτουργού, έψαξαν στο σπίτι του στο Περιστέρι όπου βρήκαν και κατάσχεσαν εναν εσωτερικό σκληρό δίσκο, που έχει σταλεί για ανάλυση.

Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη από το Maestro το γκραφίτι για την έμφυλη βία

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Η καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro έγινε γκράφιτι για την έμφυλη βία

Το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro αποτέλεσε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και έμπνευση για τον καλλιτέχνη Γιώργο Κόφτη
NEWSROOM
Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες μόλις 20-25 ετών οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο πέμπτος επιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου και τρεις από τους επιβάτες του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό, έξω από την Ξάνθη, είναι σοβαρά τραυματισμένοι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κύριε Σισκάκη, τους καπιταληστές δεν τους λέει κανείς μασώνους. Καθάρματα ναι. Αληταριό ναι. Φονιάδες των λαών, ασφαλώς. Αλλά δεν τους λέει κανείς μασώνους ... :)