H πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε γήπεδο του ράγκμπι!

H πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε γήπεδο του ράγκμπι! Facebook Twitter
2

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι συνδιοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας του κοινού με το, άγνωστο για πολλούς στην Ελλάδα, άθλημα στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2014.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο, 6:30 το απόγευμα και οι διερχόμενοι από την πλατεία Αριστοτέλους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ανοιχτή παρουσίαση του θεαματικού αθλήματος με τη συμμετοχή εθελοντών αθλητών του ράγκμπι από ομάδες της Θεσσαλονίκης.

φωτογραφίες από το exostispress.gr

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια