Η λίστα της Interpol με τα αγνοούμενα παιδιά Ελλήνων

Η λίστα της Interpol με τα αγνοούμενα παιδιά Ελλήνων Facebook Twitter
2

Το θέμα των αγνοούμενων Ελληνόπουλων που βρίσκονται στη λίστα της Ιντερπόλ, έφερε στην επιφάνεια το ζήτημα της μικρής Μαρίας, για την οποία πάντως η διεθνής αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν είναι στην παγκόσμια λίστα της με παιδιά που αναζητούνται.

Στη λίστα της Ιντερπόλ βρίσκονται τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής.

Πρόκειται για τον Ντάτσικα Παναγιώτη, επτά ετών σήμερα, τον Παννάτο Σάββα-Κωνσταντίνο 8 ετών, και την Αγγελική-Ζωή Βαλλιανάτου, 7 ετών.

Η λίστα της Interpol με τα αγνοούμενα παιδιά Ελλήνων Facebook Twitter

Ο Παναγιώτης Ντάτσικας γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 στην Πάτρα. Εξαφανίστηκε στις 17 Μαΐου 2010, σε ηλικία 3 ετών, από την Πάτρα.

Ο Σάββας-Κωνσταντίνος Πανάτος γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2008 στην Κω. Εχει καστανά μαλλιά και μάτια και εξαφανίστηκε από το νησί στις 23 Δεκεμβρίου 2012, σε ηλικία 7 ετών.

Η λίστα της Interpol με τα αγνοούμενα παιδιά Ελλήνων Facebook Twitter

Η Αγγελική - Ζωή Βαλλιανάτου γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2005 στις ΗΠΑ, με καστανά μάτια και μαλλιά και εξαφανίστηκε στις 13 Οκτωβρίου 2010, όταν ήταν 4 ετών από τις ΗΠΑ.

Η λίστα της Interpol με τα αγνοούμενα παιδιά Ελλήνων Facebook Twitter
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Νομίζω πως καποιες απο τις παραπάνω περιπτώσεις αφορούν αρπαγή απο γονιό που δεν είχε την κηδεμονία. Οχι πως αυτό ειναι λιγότερό ανησυχητικό, σε καμία περίπτωση....τα ''άρρωστα μυαλά΄'' δεν κοιτουν ρόλους και ιδιότητες.