Στουρνάρας: «Ως τον Ιούνιο θα είναι κόλαση»

Στουρνάρας: «Ως τον Ιούνιο θα είναι κόλαση» Facebook Twitter
1

Δυσοίωνος εμφανίστηκε στο «Βήμα της Κυριακής» ο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας λέγοντας πως «Ως το Ιούνιο θα είναι κόλαση. Θα παιχθούν και θα κριθούν όλα με τους δανειστές μας».

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται ακόμα τα 35 σημεία που ζητά η τρόικα από τον υπουργό Οικονομικών, αλλά και τους  Γιάννη Βρούτση, Κωστή Χατζηδάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Αδωνη Γεωργιάδη, με στόχο να αξιολογηθεί αν το πρωτογενές πλεόνασμα είναι πραγματικό.

Επίσης οι εκπρόσωποι των δανειστών θέλουν να δουν με ποιόν τρόπο η κυβέρνηση σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα οικονομικά στον Τομέα της Υγείας, αλλά και πώς θα κλείσει το δημοσιονομικό κενό μέχρι το 2015.

Ωστόσο, ο Γ. Στουρνάρας, έσπευσε για ακόμα μια φορά να υποσχεθεί πως «δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα οριζόντια μέτρα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Ως τον Ιούνιο θα είναι κόλαση, κι επειδή με την τρομακτική ικανότητα που τον διακρίνει, ΔΕΝ θα έχει πιάσει τους στόχους που δέχεται ηλιθιοδώς να του επιβάλλει η Τρόϊκα, θα μας ζητήσει να κάνουμε μια δυο θυσίες ακόμα, όχι γι' αυτόν, για τη φουκαριάρα τη μάνα του!!!