Γείτονας του Αριέλ Κάστρο κατηγορείται για 5 βιασμούς

Γείτονας του Αριέλ Κάστρο κατηγορείται για 5 βιασμούς Facebook Twitter
2

Ο 49χρονος Ελίας Ασεβέδο, γείτονας του Αριέλ Κάστρο, κατηγορείται για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της 30χρονης γειτόνισσάς του, Πάμελα Πέμπερτον.

Η γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη το 1994.

Ο Ασεβέδο κατηγορείται επίσης για τον βιασμό και τη δολοφονία της 18χρονης εγκύου, Κριστίνα Άντκινς, της οποίας τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το 1995.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της της εισαγγελίας της επαρχίας Κουγιαχόγκα στο Κλίβελαντ, ο Ασεβέδο ομολόγησε τις δολοφονίες, που σημαίνει ότι έτσι, γλιτώνει την θανατική ποινή.

Ο 49χρονος κατηγορείται επίσης για το βιασμών δύο ανήλικων κοριτσιών, 8 και 11 ετών, και για το βιασμό της συζύγου του αδελφού του.

Η λίστα των κατηγοριών όμως δεν σταματούν εδώ: ο Ασεβέδο συνολικά μετρά 115 κατηγορίες για απαγωγή και τουλάχιστον 173 κατηγορίες για το βιασμό των Άντκινς και Πέμπερτον αλλά και την επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στα διεθνή ΜΜΕ, ότι ο Ασεβέδο, κατοικούσε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον Άριελ Κάστρο, τον άνθρωπο που συνελήφθη και φυλακίστηκε για την 10χρονη απαγωγή, και το κατ' εξακολούθηση βιασμό τριών γυναικών στο Κλίβελαντ. Να θυμίσουμε ότι ο Κάστρο «το τέρας του Κλίβελαντ» βρέθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου κρεμασμένος στο κελί του. Αμέσως αποκλείστηκε η δολοφονία, επειδή βρισκόταν σε κελί απομόνωσης. Τα δημοσιεύματα τότε, έκαναν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο οι έρευνες δείχνουν πως πιθανότατα ο Κάστρο κρεμάστηκε στην προσπάθειά του να αυτοικανοποιηθεί.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Προβλέπω τη λειτουργεια θεματικου Πάρκου''Στα δεξιά το σπίτι του Τερατος του Κληβελαντ, αριστερά η οικεία του μακελάρη ΕLIAS, όλο ευθεία και αριστερά RIPPER & Kruger street γωνία, το πατρικό της Πάμελα Βορχες. Το απογευμα ελευθερο για να παρετε το μπάνιο σας στην Crystal Lake. Για όσουε επιβιώσουν,διανυκτερευση στο Bates Motel''