ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

Ο Γ. Παπανδρέου μιλά στους Αμερικανούς για το πρόβλημα του χρέους τους

3

Την άποψη του για το οικονομικό αδιέξοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στο Bloomberg TV.

Όπως είπε ο πρώην Πρωθυπουργός, η Αμερική δεν αντιμετωπίζει ένα πραγματικό οικονομικό πρόβλημα αλλά ένα πολιτικό πρόβλημα που γίνεται τεράστιο για τον υπόλοιπο κόσμο. Αντιθέτως, όπως τόνισε, το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε η Ελλάδα ήταν κυρίως πρόβλημα αξιοπιστίας για αυτό και ζήτησε συναίνεση και προσπάθησε να δώσει φωνή στους πολίτες με το δημοψήφισμα.

Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στις ΗΠΑ για σειρά ομιλιών.

3

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ λάνσαρε κρατικό cooking show για τη «υγιεινή» Αμερική

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ λάνσαρε κρατική εκπομπή μαγειρικής για τη «υγιεινή» Αμερική

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ λάνσαρε κρατική εκπομπή μαγειρικής με σύνθημα το «αληθινό φαγητό», περνώντας τις νέες διατροφικές οδηγίες του Τραμπ μέσα από το YouTube, το ξινολάχανο και την αμερικανική wellness παράνοια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ολοι οι μεγάλοι δημοκράτες της Ελλάδας προσπαθούν να απαξιώσουν κάθε δήλωση του Γ.Παπανδρέου.Πρώτος και καλύτερος ο σοβαρός Μπάμπης σε σημερινή συνομιλία του με τη Σία και ο εισαγγελάτος. Μιλάω για τον ίδιο Μπάμπη, που πριν λίγες εβδομάδες πρότεινε συνεργασία της Ν.Δ. με το "σοβαρό τμήμα της Χ.Α.".Τι να κάνουν κι αυτοί όλοι; Το αφεντικό πληρώνει καλά και πρέπει να ακολουθούν τη γραμμή του.