Και στο Χίο ψάχνουν τα επιδόματα τυφλότητας

Και στο Χίο ψάχνουν τα επιδόματα τυφλότητας Facebook Twitter
4

Μετά από το Ιόνιο, οι ελεγκτές του ΙΚΑ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Βόρειο Αιγαίο και στη Χίο, για να διερευνήσουν την έγκριση και διανομή και εκεί επιδομάτων τυφλότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία 447 κάτοικοι της Χίου παίρνουν το επίδομα και όπως είπε σήμερα το ΜΕΓΚΑ ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, από την επόμενη εβδομάδα, όσοι παίρνουν επίδομα τυφλότητας στο νησί, θα εξεταστούν ξανά από τις τοπικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.  

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια