ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η αντίδραση Σαμαρά στη Λαγκάρντ για τα νέα μέτρα

Η αντίδραση Σαμαρά στη Λαγκάρντ για τα νέα μέτρα Facebook Twitter
9

Έντονα αντέδρασε ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση του στην Ουάσιγκτον με την Κριστίν Λαγκάρντ, με αφορμή τα σενάρια περί νέων μέτρων.

Το «Έθνος της Κυριακής», γράφει ότι ο πρωθυπουργός είπε στην Λαγκάρντ, «αν πάρουμε νέα μέτρα, πάρε μαζί και τον... Τσίπρα».

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, εμφανίστηκε στη συνάντηση του με την επικεφαλής του ΔΝΤ, τελείως αντίθετος με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπονοώντας ότι αυτό ίσως οδηγήσει σε πτώση της κυβέρνησης και στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Φοβαμαι ρε Αντωνη οτι για να σταματησουν να βαζουν αλλα μετρα πρεπει να ερθει ο Τσιπρας....αρκετα τιμωρηθηκε αυτη η χωρα. No offense αλλα οι εταιροι θεωρουν οτι τελειωσες την δουλεια που επρεπε να κανεις....
Παρόλο που κι εγώ διαφωνώ με την πολιτική του αλλά επειδή πολυ συχνά βλέπω οποιοδήποτε θετικό σχόλιο ή πράξη πολιτικών που δεν συμπαθούμε να κρίνεται αρνητικά επειδή θεωρείται οτι έγινε από ανάγκη ή φόβο, θα ήθελα να πω ότι πιστεύω πως η αξία ενός πολιτικού θα έπρεπε να κρίνεται όχι από το αν κάνει αυτό που θα ήθελε αλλά από το αν κάνει αυτό που πρέπει.
Αυτό το σχόλιο είναι η μόνη φωνή της λογικής ανάμεσα σε όλα τα posts και έχει 38 αρνητικές αξιολογήσεις. Τι άλλο να σχολιάσεις από εκεί και πέρα.. Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει ο Σαμαράς; Να την πλακώσει στο ξύλο για να δείξει σε όλους εσάς πόσο αντιστέκεται στα ξένα συμφέροντα; Η φτώχεια μας πήρε τα μυαλά μου φαίνεται. Η πολιτική είναι μια σκακιέρα στην οποία η χώρα μπορεί να κάνει περιορισμένες κινήσεις ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι οι 38 που ψήφισαν όχι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν
Δεν θα λεγα ότι έχεις άδικο αλλά νομίζω είναι κρίμα να κρίνεις με τόση αυστηρότητα τους 38 και με τόση επιείκια τον πρωθυπουργό. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν περιόρισαν αυτοί οι 38 τις κινήσεις της χώρας στη διεθνή πολιτική σκακιέρα. Κανένας από αυτούς δεν διετέλεσε ποτέ υπουργός εξωτερικών ούτε, φαντάζομαι, υπήρξε μέλος κάποιας παρελθούσας κυβέρνησης.
a_lega, έδωσα θετική ψήφο στην απάντηση σου για να προσπαθήσω να σε πείσω ότι δεν είναι απόλυτη η άποψη μου. Μπορεί να φαίνομαι απόλυτος, ωστόσο στο μυαλό μου έχω μια θετική, έστω και μικρή, αλλαγή της χώρας μου. Και νομίζω, πως κάτω από τις συνθήκες δουλείας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι χώρες του νότου με πρώτη την Ελλάδα, και απούσης μιας συλλογικής αντίστασης, ο δρόμος του Σαμαρά είναι πολιτικά ορθός, ότι και αν έκανε ως Πολιτική άνοιξη, όσο και ας συνέβαλε σε αυτό το χάλι ως Υπουργός εξωτερικών.
Σιγά τα αίματα!!! Αυτό το παιδί πάντα άγριο ήταν γι αυτό και τον σιγοντάρουν όλα τα ΜΜΕ, τον φοβούνται μήπως τους κόψει τα δάνεια και δεν τους δώσει δωρεάν καμία ψηφιακή συχνότητα.