Πέθανε ο Φίλιππος Συρίγος

Πέθανε ο Φίλιππος Συρίγος Facebook Twitter
6

Πέθανε την Κυριακή το βράδυ, σε ηλικία 65 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός αθλητικογράφος Φίλιππος Συρίγος.

Ο Φίλιππος Συρίγος-η φωνή του Ευρωμπάσκετ του 1987-υπήρξε επί σειρά ετών αρθρογράφος της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ", διευθυντής του πρώτου αμιγώς μπασκετικού περιοδικού ("Το τρίποντο") και φυσικά επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" από το 1988 μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΙΦΑ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Αθλητισμός / FIFA για Ινφαντίνο: «Υπάρχει μια συντονισμένη και συνεχής προσπάθεια να τον υπονομεύσουν»

Νωρίτερα, ο Ινφαντίνο διέψευσε τις καταγγελίες ότι η UEFA κατέβαλε αποζημίωση αποχώρησης σε εργαζόμενή της, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του την περίοδο που εκείνος ήταν ΓΓ της συνομοσπονδίας
THE LIFO TEAM
ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ FIFA ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αθλητισμός / FIFA: Ο Ινφαντίνο ζητά συγγνώμη για τα λάθη του και παραμένει πρόεδρος παρά τις πιέσεις

Η UEFA δήλωσε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον Ινφαντίνο, χαρακτηρίζοντας την πρότασή του που προκάλεσε αντιδράσεις, μια «πρόχειρη και παρασκηνιακή συμφωνία»
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια