Ο κλαρινογαμπρός

Ο κλαρινογαμπρός Facebook Twitter
15

Χωρίς σχόλια.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

7 σχόλια
To βιντεάκι πάει να το παίξει χιουμοριστικό,οκ..Από την άλλη όλος αυτός ο κόσμος που εκστασιάζεται σε μπουζουκομάγαζα όπου τραγουδούν αστέρες του είδους τυπου,Γονίδης ,Σφακιανάκης,Πλουταρχος κλπ κλπ.. μαζί με θηλυκές υπάρξεις ντυμένες,μάλλον γδυμένες, ως βίζιτες,νομίζετε πως έχει διαφορετική αισθητική από αυτήν που υποτίθεται πως αντιμετωπίζει με χιούμορ το βίντεο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν άντεξα να το δω ολόκληρο. Κάποτε θα το έβλεπα με χιούμορ. Αλλά επειδή δυστυχώς η αισθητική Κλαρινογαμπρού και Μπορυναζογκόμενας (όπως σωστά έγραψε κάποιος άλλος), αλλά και η χαζο-μ@λ@κία αυτού του βίνετο διαμόρφωσε δυο γενιές Ελλήνων και άντε τώρα να την αναστρέψεις, απλώς ξερνώ. Σόρρυ παίδες, αλλά ούτε για χαβαλέ.
Υπαρχει μια δισφημιση στην τηλεοραση με τρεις γκομενες που χορευουν μεσα στο αυτοκινητο ενα τραγουδι που παιζει ενας σταθμος. Δεν ξερω αληθεια αν ειναι ο,τι χειροτερο παιζει στην τηλεόραση, αλλα εκει συνοψιζεται ολη η μαλακια που μας δερνει. Η κουτοπονηρια του νεοελληνα που εξαπατα το αφεντικο και χορευει με σκυλαδικα. Τουλαχιστον αυτο εδω το εκαναν τα παιδια για πλακα. Εχεις δικιο παντως ότι ούτε για χαβαλέ δεν ειναι πια
Δεν μπορώ να πω ότι το βρίσκω (καν) αστείο, αλλά βρίσκω ευκαιρία να διαφωτιστώ, καθώς δεν ήξερα τι εστί "κλαρινογαμπρός". Το slang μάς ενημερώνει, λοιπόν:"Αν και κλαρινογαμπρός δήλωνε αρχικά τον λαϊκό άντρα που φορούσε τα καλά του ρούχα που συνήθως ήταν αυτά λαμέ κουστούμι, μακρουλά παπούτσια και μεγάλοι γιακάδες, η σημασία της λέξης έχει πλέον, όχι μόνο συγκεκριμενοποιηθεί, αλλά και μετατοπιστεί προς την αντρική νεολαία της δεκαετίας του 2010.Έτσι πλέον, ο κλαρινογαμπρός είναι ο νέος που έχει ξυρίσει στα πλάγια τα μαλλιά του, ενώ πάνω είναι μακριά, φοράει τόσο πλεκτές ζακέτες όσο και αμάνικα μπουφάν, στενά παντελόνια ή φόρμες και πάνινα παπούτσια ή αθλητικά ανάλογα.Το στυλ του κλαρινογαμπρού που εδώ αναφέρουμε αποτελεί το πέρασμα από το ομοφυλοφιλικό χιψτερικό στυλ σε αυτό των ετεροφυλόφιλων αντρών. Έτσι, ο κλαρινογαμπρός δεν σχετίζεται πλέον με τους πρώτους, παρά με τους κάγκουρες και τους κλαμπόβιους."ερμ...huh!?Και ναι, η διαφήμιση -λογοπαίγνιο- για το "Sokaki fm" είναι μία αηδία και μισή, εκτός των άλλων τις έχουνε καμωμένα σαν να έχουν βγει από ταριχευτήριο μπρρρρ!....
Υπερβατικό! Δεν σας συγκινεί η πατρίδα μας, από όποιο μετερίζι και αν προβάλλεται; Εδώ δύο νέα παιδιά ερωτεύτηκαν με φόντο ένα όμορφο ελληνικό νησί, τι κι αν αυτός είναι κλαρινογαμπρός; Το τραγούδι το βρήκα σύγχρονο και παραδοσιακό ταυτόχρονα (προσέξτε πως δένει η παράδοση και η σύγχρονη ερμηνεία όταν η αηδώς τραυλίζει ΠΑ-ΠΑ-ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ.)Εύχομαι, αυτό το τραγούδι να παίζει σε όλους τους γάμους για πλάκα, όπως παίζονται ο Παντελίδης και η Πάολα.. για πλάκα πάντα. Για πλάκα.
Το trash το ακούς για τον χαβαλέ και την καλτίλα του,όχι για να διευρύνεις τους μουσικούς σου ορίζοντες ή να χορέψεις σοβαρά.Συν που είναι και χαβαλεδίστικο το βιντεάκι,οπότε who cares.Άσχετο αν κάποια ζούδια θα το πάρουν στα σοβαρά και θα το κάνουν ύμνο τους.
Εγώ είδα έναν χαζούλη στο βίντεο, όχι κλαρινογαμπρό. Να μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δύο. Επίσης, θα ήθελα να μιλήσουμε κάποτε και για τις μπουρναζογκόμενες, είδος που αναπτύχθηκε παράλληλα με τους κλαρινογαμπρούς.
Γιατι οι κλαρινογαμπροι ειναι έξυπνοι? εγω χαζουληδες τους λέω που έχουν την εντύπωση πως με αυτο το "στυλ" οι γυναικες λιώνουν για πάρτυ τους.