Καπνίζουν ξανά στη Νέα Υόρκη

Καπνίζουν ξανά στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
4

Επιτρέπεται και πάλι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης το κάπνισμα σε πάρκα και παραλίες, καθώς Αμερικανικό δικαστήριο δικαίωσε οργάνωση καπνιστών, κρίνοντας ότι η απαγόρευση που είχε επιβάλει η υπηρεσία διαχείρισης των πάρκων «υπερέβη τις δικαιοδοσίες της».

Το μέτρο αυτό, που τέθηκε σε ισχύ τον Φεβρουάριο, αφορούσε τα 179 πάρκα της Πολιτείας, με τα επτά από αυτά να βρίσκονται στην πόλη της Νέας Υόρκης, τις παραλίες, του υπαίθριους χώρους για πικνίκ και κάμπινγκ και τα ιστορικά αξιοθέατα.

Η ομάδα Clash (Πολίτες κατά της παρενόχλησης των καπνιστών), χαιρέτισε αυτή τη «νίκη» απέναντι σε ένα «γραφειοκρατικό και αντισυνταγματικό διάταγμα», υπενθυμίζοντας ότι όλοι οι νομοθετικοί φορείς της Πολιτείας απορρίπτουν αυτό το μέτρο εδώ και μια δεκαετία.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η πραγματική είδηση είναι ότι "καπνίζουν πάλι στα πάρκα (της υπηρεσίας διαχείρισης πάρκων) της Νέας Υόρκης". Δεν επιτράπηκε πάλι το κάπνισμα γενικά στους δημοσίους χώρους ούτε υπήρχε γενική απαγόρευση του καπνίσματος ώστε τώρα να "καπνίζουν ξανά". Η απόφαση ανατράπηκε γιατί η υπηρεσία διαχείρισης των πάρκων δεν είχε δικαιοδοσία να προβεί σε απαγόρευση. Εδώ βέβαια στο Ελλαδισταν η δικτατορία των καπνιστών είναι αδιαπραγμάτευτη!!! Καπνίζουμε όπου γουστάρουμε και όποτε γουστάρουμε!! Όποιος ενοχλείται να κλειστεί στο σπίτι του ναούμε! Έχουμε συνταγματικά δικαιώματα ρε φασίστες που δεν καπνίζετε! (διότι πρέπει να είσαι φασίστας για να θες να εμποδίσεις τον ήρωα καπνιστή να φουμάρει όπου του γουστάρει!!)
Ρε συ εντάξει στην Ελλάδα είναι ακραίο το θέμα.. όμως, ούτε το άλλο άκρο μ'αρέσει. Δηλαδή, να σου απαγορεύει να καπνίζεις στην παραλία ή στο πάρκο πχ είναι.... ανεκδιήγητο.Γενικότερα η λογική της "απαγόρευσης", δεν έχει βοηθήσει όσο θα θέλαμε.