Σκουριές: Διορισμό Εφέτη ανακριτή, ζητά ο Εισαγγελέας

Σκουριές: Διορισμό Εφέτη ανακριτή, ζητά ο Εισαγγελέας Facebook Twitter
2

Ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Εφετών Παναγής Γιαννάκης, ζήτησε να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής, προκειμένου να αναλάβει την διερεύνηση της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα ο ειδικός ανακριτή θα αναλάβει να ερευνήσει το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, καθώς επίσης θα βοηθήσει ώστε να κινηθούν το δυνατόν γρηγορότερο οι διαδικασίες.

Ο Π. Γιαννάκης σε έγγραφο αίτημα προς την προϊσταμένη της τριμελούς διοίκησης του Εφετείου Άννα Μιχαλοπούλου, ζητά  «να γίνει η ανάκριση υπό την αιγίδα του Εφετείου για να προσδοθεί το αναγκαίο κύρος στις ενέργειες της ανάκρισης».

Να υπενθυμίσουμε ότι όσον αφορά την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές, υπάρχει ήδη δικογραφία σε βάρος 20 ατόμων. Τεσσερις από αυτούς είναι ήδη προφυλακισμένοι.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Ελλάδα / Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Τα οχήματα που μετέφερε η νταλίκα, έπεσαν στο οδόστρωμα ενώ το φορτηγό, που ενεπλάκη στο συμβάν, αποχώρησε από το σημείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έχω την εντύπωση ότι έκαναν πολύ περισσότερα από το να κάψουν μια μπουλντόζα. Μεταξύ άλλων πυροβολούσαν με καραμπίνες εναντίον των εργαζομένων