Με κραυγές και χτυπήματα στα κάγκελα η υποδοχή Μιχαλολιάκου από τους κρατούμενους

Με κραυγές και χτυπήματα στα κάγκελα η υποδοχή Μιχαλολιάκου από τους κρατούμενους Facebook Twitter
2

 Πρόσθετα μέτρα για τη μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού αναγκάστηκε να λάβει η αστυνομία, καθώς οι πληροφορίες ότι θα μεταχθούν στον Κορυδαλλό, έφερε τις έντονες αντιδράσεις κρατουμένων που δήλωσαν εξ αρχής ότι τους θεωρούν ανεπιθύμητους.

Την ώρα που Μιχαλολιάκος και Λαγός περνούσαν την πύλη των φυλακών, οι κρατούμενοι τους υποδέχονταν χτυπώντας αντικείμενα και κάγκελα, φωνάζοντας συνθήματα και βγάζοντας κραυγές αποδοκιμασίας.

Έτσι αποφασίστηκε να κρατηθούν οι δύο της Χ.Α. στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται  Τσοχατζόπουλος και φυλακισμένοι για οικονομικά εγκλήματα. Η διοίκηση των φυλακών αποφάσισε επίσης Μιχαλολιάκος και Λαγός να προαυλίζονται μόνοι τους.

Στη γυναικεία πτέρυγα αλλά σε άλλο κτήριο κρατούνται και οι καταδικασμένοι για τη 17Ν Κουφοντίνας, Γιωτόπουλος και Τζωρτζάτος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια