ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το πιο μακάβριο σάιτ της Ελλάδας

Το πιο μακάβριο σάιτ της Ελλάδας Facebook Twitter
24

Ο Kapetank το πρόσεξε και τον ευχαριστώ

Το πιο μακάβριο σάιτ της Ελλάδας Facebook Twitter

Το ΣΥΓΧΩΡΑΔΙΚΟ, με τίτλο που θυμίζει "βαρελάδικο", "ελληνάδικο" "πρωινάδικο/μεσημεριανάδικο", είναι ένα γραφείο κηδειών στο οποίο συγχωρείσαι.

Πολλά πράγματα είναι άξια σχολιασμού στο σάιτ του, όμως τίποτα, μα τίποτα, δεν ξεπερνά την μακάβρια καλτίλα...

του μπάνερ στο κάτω-κάτω μέρος της σελίδας!

>> http://www.syghoradiko.gr/main.php

24

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Μην αμελήσετε να δειτε τα σχόλια, όπου κάθε τόσο σχολιάζει και το ίδιο το Συγχωράδικο:ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ..... ΣΥΓΧΩΡΑΔΙΚΟΗ ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ .... ΣΥΓΧΩΡΑΔΙΚΟΠ
"Καταβάλλαμε προσπάθεια ώστε ο χώρος του γραφείου μας να είναι ιδιαίτερος, αξιοπρεπής και ανάλαφρος. Χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω το σχόλιο κάποιου που ρωτήθηκε «τι συναισθήματα του δημιουργεί ο χώρος» και πολύ χιουμοριστικά απάντησε: «θέλω να πεθάνω….»......"
Πρωτοπόρος ήταν ο Μπαμπούλας (αυτό είναι το επίθετό του), οποίος γύρω στα 1997-98 άνοιξε την ιστοσελίδα www.babulas.gr. Επειδή μάλιστα τότε ήταν για πολύ καιρό υπό κατασκευή έγραφε Γραφείο Τελετών Μπαμπούλας και από κάτω είχε και το gif με το ανθρωπάκι που σκάβει και γράφει the site is under construction.