Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο - Μία νεκρή στον Λευκό Οίκο

Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο - Μία νεκρή στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
5

 UPDATE:

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN, οι αστυνομικοί πριν από λίγο καταδίωξαν αυτοκίνητο που επιχείρησε να περάσει από τα φράγματα ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε γυναίκα, η οποία σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας. Κατά πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένα παιδί, το οποίο πιθανότατα είναι τραυματισμένο, όπως αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες, αλλά και μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Σύμφωνα πάντα με το CNN, o αποκλεισμός στην περιοχή έχει αρθεί.

Ανάμεσα στους τραυματίες από τους πυροβολισμούς είναι και ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

 Ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.


Πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν από λίγο κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, σε κτίριο της Γερουσίας.

Η αστυνομία ζήτησε να κλείσουν τα γραφεία εκεί και όλοι οι παρευρισκόμενοι στο χώρο έσπευσαν στο κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου για προστασία.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη αυτή τη στιγμή, και όπως ανέφερε η αστυνομία του Καπιτωλίου, οι πυροβολισμοί προήλθαν από την 2η Οδό και στη λεωφόρο Constitution.

H αστυνομία έκλεισε και την Pennsylvania Avenue που βρίσκεται μπροστά από τον Λευκό Οίκο.

Το Reuters μετέδωσε ότι από τους πυροβολισμούς υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ανάμεσά τους αστυνομικοί και ένας εργαζόμενος στη Γερουσία.

Υπάρχουν οδηγίες από τις υπηρεσίες ασφάλειας, τα  μέλη του προσωπικού του Καπιτωλίου να μην παραμείνουν στα στα γραφεία τους, μακριά από παράθυρα και να μην μετακινούνται.

Οπως μετέδωσε το CΝΝ πριν από λίγο, στο σημείο μεταβαίνει εσπευσμένα και το FBI.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ DRONE

Διεθνή / ΗΠΑ: Έχασαν το 25% του στόλου των drone Reaper στον πόλεμο με το Ιράν

Τα Reaper προστίθενται έτσι σε μια αυξανόμενη λίστα αμερικανικών όπλων και πυρομαχικών, τα αποθέματα των οποίων εξαντλούνται εξαιτίας του πολέμου με το Ιράν και της πολυετούς στρατιωτικής ενίσχυσης της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Διεθνή / Η Ρουμανία έκλεισε τον πυρηνικό σταθμό της εξαιτίας του ποταμού Δούναβη

Ο πυρηνικός σταθμός της Τσερναβόντα (Cernavodă), όπου δύο αντιδραστήρες παράγουν περίπου το 20% της ηλεκτρικής ενέργειας της Ρουμανίας, δεν αναμένεται να επαναλειτουργήσει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια