Απεργία την Πρωτομαγιά

33.

33. Facebook Twitter
Φωτό: Αλέξανδρος Ακρίβος
2

(αριστερά) “Όχι ότι τα περισσότερα όνειρα που βλέπουμε είναι φυσιολογικά, αλλά το πιο χαρακτηριστικό κι αγχωτικό που έχω δει, ήταν ότι ήμουνα στον κήπο της γιαγιάς μου, που μένει λίγο πιο πάνω από εμάς, στην πίσω μεριά και με κυνηγούσε ένα κοπάδι δεινοσαύρων! Και για να τους ξεφύγω έπρεπε να φτάσω στην κορδέλα του τερματισμού… Μιλάμε για τρεχαλητό, όχι αστεία!”

 

(δεξιά) “Στο δικό μου κάτι έχει γίνει και είμαι παγιδευμένος σε κάτι χαλάσματα και μπορώ να κουνήσω μόνο τα χέρια μου. Βλέπω μακριά δύο καουμπόηδες και λέω ωραία σώθηκα. Κουνάω χέρια, με βλέπουν και με χαιρετάνε χαρούμενα. Αυτό επαναλαμβάνεται κανα δύο φορές και τελικά κάνω facepalm και λέω όχι ρε φίλε έπεσα σε ηλίθιους. Το ’χω δει 3 φορές, ολόιδιο!”

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια