Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος

Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος Facebook Twitter
12

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετα υην 6ωρη καταγγελία του, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η απόφαση ανακοινώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα.

Στην φυλακή θα οδηγηθεί και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Πατέλης, ο οποίος επίσης απολογούνταν μέχρι πριν από λίγο.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Πριν δεν έβγαιναν τα κουκιά για παραιτήσεις και εκλογές. Τώρα όμως βγαίνουν και είναι λογικό να γίνει.1) αλλαγή ονόματος του κόμματος. 2) και παραίτηση μετά για να πάμε εκλογές.εαν ΔΕΝ γίνει αυτό, είναι win-win για το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΝΔ. Διότι από την στιγμή που μπήκε μέσα ο αρχηγός κόμματος, λογικό είναι οτι θα συμπαρασύρει όλους τους άλλους και έναν-εναν για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.Tα έκαναν μαντάρα στην κυβέρνηση, κατάφεραν να αποδείξουν οτι είχε έντονη πολιτική χροιά οι διώξεις τους, πχ όλα τα άρθρα τώρα, σου λένε οτι υπήρχε σχέδιο, ειχαν πιστοποιήσει στον σαμαρά οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπουν μεσα μαζικός και τώρα ειναι σε πανικό, κτλ κτλ.. Αυτο τους πρόδωσε. Εαν εξαιρέσουμε ότι δεν ειχαν στοιχεία απτά.. Τι δουλειά ειχε ο πρωθυπουργός να δώσει το ΟΚ εαν ειχαν κανει αυτα που λενε οτι εκαναν, αφου όπως λένε, έκαναν εγκλήματα. Τα έκαναν μαντάρα γιατι πήγαν ανάποδα.... έβαλαν την κορόνα του κόμματος μέσα και τώρα λογικό ειναι το κόμμα να κανει κινήσεις τέτοιες που να αυξήσει και τα ποσοστά του (έδρες) και τους βουλευτές του και να παραιτούνται, να πηγαίνουμε για εκλογές συνέχεια.κατι τέτοιο μου βγάζει εμένα. Προσωπική μου άποψη. Πάω να φέρω τα ποπκορν, έπεται συνέχεια.
Η συμπεριφορά των Παναγιώταρου, Κασσιδιάρη, Μίχου μπροστά στις κάμερες έκανε την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου μονόδρομο, σχεδόν την προκάλεσε. Ίσως δεν ήταν τόσο αυθόρμητη.Εντωμεταξύ ο Κασσιδιάρης στην απολογία του καταδίκασε ναζισμούς, ρατσισμούς κ.λπ., ονόμασε τους Ναζί του '41 εισβολείς και σχεδόν ταυτίστηκε με όσους αντιστάθηκαν στους Γερμανούς. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν ο Μιχαλολιάκος ή ο Παππας, εκτός αν γίνουν ρεζίλι. Η υπόθεση αποκτά πολλαπλό ενδιαφέρον. Για να δούμε τι θα γίνει με τον Παππά.Σημειωτέο επίσης ότι σε όλη αυτήν την ιστορία δεν ακούστηκε από μέρους Χ.Α. ούτε μια κουβέντα συμπάθειας για το θύμα, ούτε καν για τους τύπους.
Beutiful, beautiful number 3."Συγκεκριμένα κατά το άρθρο 282 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας προσωρινή κράτηση μπορεί να διαταχθεί μόνο αν ο κατηγορούμενος: 1.δεν έχει γνωστή διαμονή στη χώρα ή έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή του ή 2.κατά το παρελθόν υπήρξε φυγόδικος ή κρίθηκε ένοχος για απόδραση κρατουμένου ή παραβίαση περιορισμών διαμονής ή 3.είναι πολύ πιθανό, κατά αιτιολογημένη κρίση, αν αφεθεί ελεύθερος, να διαπράξει και άλλα εγκλήματα, όπως προκύπτει από ειδικά μνημονευόμενα περιστατικά της προηγούμενης ζωής του ή από τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης για την οποία κατηγορείται."
φιλε μου, εισαι σωστοτατος. Και το ιδιο εχω τελικα υπερηφανα να πω για την Ελληνικη Δικαιοσυνη, η οποια με ειχε κανει δυσπιστη προηγουμενα χρονια. Οντως, το θεμα ειναι τί προβλεπει ο Νομος/Συνταγμα, and they did what's right on all counts. Δεν θελουμε με τιποτα μια "αδικοχτυπημενη" ΧΑ που θα εχει λογο να μιλαει για "παρανομες" κρατησεις και "ανθρωπινα διακαιωματα". Αποφυλακιση ΔΕΝ σημαινει αθωωση! Ολα θα γινουν με το γραμμα του νομου, και με το γαντι.
Ναι.Μπράβο.Γιούπι.Μετά το κράξιμο που φάγανε και παίζει να είδαν τα ξεφτλίκια των 4 που αφέθηκαν ελεύθεροι είπαν να κρατήσουν και κανάν δύο για τα μπόσικα.Και θα βρεθούν σίγουρα αυτοί που θα πουν "Να ορίστε τελικά η δικαιοσύνη και το κράτος δουλεύει.Όλα σιγά σιγά δείχνουν πως είχαν ένα μεγαλύτερο σχέδιο για να τους παγιδεύσουν.Θα κάνουν σπασμωιδικές κινήσεις,τώρα που ο αρχηγός τους είναι μέσα,και θα προδοθούν από καμιά απροσεξία και θα τους τυλίξουν".Μακάρι να κάνω λάθος...
H δικαιοσύνη δείχνει να δουλεύει.Όλα σιγά σιγά δείχνουν πως είχαν ένα μεγαλύτερο σχέδιο για να τους παγιδεύσουν.Θα κάνουν σπασμωιδικές κινήσεις,τώρα που ο αρχηγός τους είναι μέσα,και θα προδοθούν από καμιά απροσεξία και θα τους τυλίξουν.
Λες να τους άφησαν έξω για να τους παγιδεύσουν?Μα όλοι αναλύουν ότι τους άφησαν μεν τώρα, αλλά είναι βέβαιο λέει ότι θα καταδικαστούν όοοοταν γίνει η δίκη.Ε, κύριε Ομπάμα, κυρία Μέρκελ, κύριε Ολάντ!Πετάξανε 4 ωρολογιακές ΒΟΜΒΕΣ στο σαλόνι μας, αν μπορείτε να το δείτε λίγο το θέμα...