ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Καμίνης: «Σκοταδιστικά όσα έγιναν χθες έξω από το Χυτήριο»

Καμίνης: «Σκοταδιστικά όσα έγιναν χθες έξω από το Χυτήριο» Facebook Twitter
6

«Σκοταδιστικά» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων τα επεισόδια χθες έξω από το θέατρο Χυτήριο που είχαν σαν αποτέλεσμα την αναβολή της παράστασης Corpus Christi. Ο κύριος Καμίνης έκανε λόγο για  «σκοταδιστική δραστηριότητα ομάδων που δρουν πλέον και υπό την προστασία βουλευτών» επισημαίνοντας ότι γεγονότα σαν αυτά «επαναφέρουν στο προσκήνιο το ζήτημα της έκνομης δράσης» των ομάδων αυτών και των βουλευτών, που τις υποστηρίζουν, οι οποίοι «αποστρέφονται κατά δήλωσή τους τον κοινοβουλευτισμό και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

«Εχει φθάσει η ώρα για τους ελεύθερους πολίτες και την Πολιτεία να διατρανώσουν την προσήλωσή τους στη δημοκρατία, τη νομιμότητα, την ελευθερία στον λόγο και την έκφραση», καταλήγει η δήλωση του κ. Καμίνη..

6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Καλά ναι, ας ενημερώσει κάποιος το κύριο Καμίνη πως με τις δηλώσεις του δεν αλλάζει κάτι, πράξεις περιμένουμε και κυρίως από αυτόν αλλά και όλους τους υπεύθυνους!Ας κάνει κάποιος επιτέλους κάτι, έλεος!
Ο δήμαρχος δεν έχει χημικά να σου ρίξει. Αν εννοείς ότι τόλμησε να ξηλώσει το ελεύθερο κάμπινγκ στην πλατεία Συντάγματος και να βγάλει τους καταληψίες από τη δημοτική αγορά της Κυψέλης και τους "αλληλέγγυους" από την Υπατία, σίγουρα του αξίζει αναγνώριση που τα βάζει με την παρανομία από όπου κι αν προέρχεται.
Ναι, να δουμε ομως αν θα κινηθουν οι Δενδιας , Σαμαρας και λοιποι , αφου συστηματικα πλεον θυσιαζουν τη νομιμοτητα και τη δημοκρατια, στον ανταγωνσιμο τους με τη ΧΑ για τα ψηφαλακια....ελπιζω να μην καταλαβουν το λαθος τους πολυ αργα!!!