Στην Ευελπίδων οι Χρυσαυγίτες

Στην Ευελπίδων οι Χρυσαυγίτες Facebook Twitter
Η φωτόγραφία είναι από το site της Καθημερινής
10

Ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο η μεταγωγή των συλληφθέντων βουλευτών και μελών της Χ. Α από την ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Πρώτος βγήκε από τη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες. Η κόρη του Ουρανία που περίμενε έξω από το κτίριο έσπευσε να χειροκροτήσει και να τον αγκαλιάσει. Ακολούθησαν οι Ηλίας Παναγιώταρος, Νίκος Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρη και Νίκος Μίχος.

 

Βγαίνοντας από το Αστυνομικό Μέγαρο, ο Nίκος Μιχαλολιάκος φώναξε: "Ζήτω η Χρυσή Αυγή". Ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε: "δεν μας λυγίζει τίποτα" και ο Ηλίας Παναγιώταρος "Θα φάτε μνημόνιο το βράδυ".

 

Στην Ευελπίδων, αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον ανακριτή.

 

(Η φωτόγραφία είναι από το site της Καθημερινής)

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Σίγουρα θα έχει μια κόπια του "Mein Kampf", οδοντόβουρτσα, καμιά ενυδατική για το βράδυ, υπόθετα για την δυσκοιλιότητα, μωρομάντηλα για την προσωπική υγιεινή... τι άλλο; Τι είχε ο Führer τις τελευταίες του στιγμές;