Δένδιας: "Ιστορική η σημερινή μέρα"

Δένδιας: "Ιστορική η σημερινή μέρα" Facebook Twitter
15

Διάγγελμα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έκανε ο Νίκος Δένδιας, πριν από λίγο, τονίζοντας πως η έρευνα κατά της Χρυσής Αυγής και η αντιμετώπισή της ως εγκληματική οργάνωση θα συνεχιστεί.

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για εγκληματικές οργανώσεις, που με τον μανδύα του πολιτικού κόμματος επιχειρούν να αλώσουν τη ζωή της χώρας, να υπονομεύσουν τους θεσμούς της Πολιτείας, να υποκινήσουν φυλετικό μίσος, να αμφισβητήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να διασαλεύσουν την κοινωνική ειρήνη.

Από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβα τα καθήκοντά μου διακήρυξα στο κοινοβούλιο ότι στην Ελλάδα δεν θα γίνουν ανεκτά τάγματα εφόδου. Παρά ταύτα η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να δοκιμάσει τις αντοχές της Δημοκρατίας. Εισπράττει σήμερα την απάντηση από το κράτος Δικαίου.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και η ελληνική Αστυνομία κινήθηκαν με ταχύτητα και με αποφασιστικότητα. Τους εκφράζω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και τον σεβασμό μου. Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το κράτος Δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο απέναντι στη χυδαία απειλή της άλογης βίας».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Η κυβέρνηση βέβαια εκμεταλλεύτηκε τη χρυσή αυγή στο έπακρο, τόσο όσο ήταν στη βουλή , όσο και τώρα. Προκαλούσε η χρυση αυγή και ακούγαμε για τη θεωρία των δυο άκρων. Λες και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού δεν ειναι ακραίοι. Τώρα η ΝΔ βγαίνει μπροστά στη σύλληψη , μεγάλη επιτυχία για το κόμμα και θα δεχτεί τα δεξιά παιδια του πίσω και όσο έχουμε τον ντόρο δυο εβδομάδων και πάμε και για άλλες... Στη βουλή τι νομοσχέδια περνάνε; Μέχρι και νομοσχέδιο για φοροαπαλλαγή σε εφοπλιστές, τα θέματα της παιδείας πια ενδιαφέρουν κανενα; Ειναι κλειστό το καποδιστριακό και περνάει στον αέρα. Εχει έρθει η τρόικα και θα μας βοηθήσει κι άλλο. Η χρυση αυγη είχε στόχο την αριστερά, αντιπολιτευτηκε το ΠΑΣΟΚ λίγο. Η αντί κυβερνητική πολιτική της ΧΑ.
Η κυβέρνηση έλεγχε την ΧΑ και η λέσχη η Ζέτεμπεργκ. Οι γραφικοί σύμβουλοι του Σαμαρά όσο ακραίοι όσοι οι ναζιστές μαχαιροβγάλτες που τρέχαν την εγκληματική οργάνωση που ξεκοίλιαζε κόσμο. Ας ακούσουμε και άλλες αριστερίστικες μπαρούφες που βγάζουν την ΧΑ λάδι
Το κράτος δικαίου θα πρέπει να στηρίζεται και στη πρόληψη. Δυστυχώς, όμως, ζούμε σε μια ανώριμη, ανεύθυνη, φυγόπονη και εκδικητική κοινωνία, με σκουριασμένα αντανακλαστικά, στην οποία τόσο η κυβερνώντες, όσο και οι πολίτες αδυνατούν να τηρήσουν-προστατέψουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. "Σημάδια" για το τι είναι η ΧΑ υπήρχαν πολύ πριν ο Δένδιας μας ανακοινώσει πως τελικά νίκησε η δημοκρατία.
Συμφωνώ με τον Σύνελθετε Ωρέ!Ειναι τραγικό που έπρεπε να πεθάνει κάποιος για να ξεκινήσει ο μηχανισμός.Η δικογραφία ξεκινά απο το 1989 και περιλαμβάνει αξιόποινες πράξεις. Γιατί έπρεπε να φτάσουν μέχρι εδώ;Ελπίζω ο μηχανισμός να μην σταματήσει στην Χ.Α. αλλα να συνεχίσει και στα οικονομικά εγκλήματα που φέραν την Ελλάδα στο σημείο αυτό.
Ο μηχανισμός πρέπει να μην σταματήσει εδώ αλλά να συνεχίσει σε κάθε είδους τραμπούκους, τρομοκράτες και δολοφόνους όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Ας μπούνε όλοι στο Κορυδαλλό να παίζουνε σκοινάκι και μακριά γαϊδούρα!
Τώρα λοιπόν που διατρανώθηκε η παρουσία του κράτους δικαίου στη χώρα (ας μην τραβούσαν το αυτί οι Ευρωπαίοι για την επικείμενη ελληνική προεδρία, ας μην πήγαινε ο Σαμαράς στις ΗΠΑ για συνάντηση με *μαύρο* πρόεδρο και επιχειρηματίες, μερικοί εκ των οποίων *εβραϊκής* καταγωγής, και σου 'λεγα εγώ...), μήπως ήρθε η ώρα να κάνει ο κ. Δένδιας εκείνη τη μήνυση στον Γκάρντιαν; Δεν θέλω να πιστεύω ότι η Ασφάλεια είχε βασανίσει επιλεκτικά και βάναυσα το ένα "άκρο", ενώ είχε εξαφανίσει τη συμμετοχή των χαυγιτών στο επεισόδιο... Μπα, δεν γίνονται σε κράτος δικαίου αυτά.Τη μήνυση, κε Δένδια. Τώρα, που 'μαστε στα ντουζένια μας. Να τους ξεφτιλίσουμε τους εγγλέζους τους παλιοαπλυτοσυριζαίους.
Πιστευω πως οι κινησεις που θα εκανε η Δικαιοσυνη κι η Αστυνομια ηταν ετοιμες και προμελετημενες κατα της χρυσης αυγης και το μονο που περιμεναν ηταν ενα "δυνατο στραβοπατημα" οπου θα ταρακουνουσε την "κοινη γνωμη" (οσους δηλαδη ηταν τοσο ηλιθιοι για να καταλαβουν τι εστι χ.α. απο την αρχη).Με το που εγινε η δολοφονια του Παυλου, απλως εφηρμοσαν το σχεδιο και να τα αποτελεσματα στον χρονο που επρεπε.Ειναι καλα νεα, δε μπορω να κρυψω οτι επιτελους τους βλεπουμε με τις χειροπεδες, αλλα με στεναχωρει αφανταστα που επρεπε να πεθανει ενας νεος ανθρωπος, ελληνας, για να παρουν μπρος.
Το κράτος (κυβέρνηση εισαγγελείς, αντιτρομοκρατική κτλ.) δούλεψε με απόλυτη μυστικότητα επί μήνες και χωρίς να διαρρεύσει το οτιδήποτε στην ΧΑ. Είναι προφανές πως κατέρρευσε η συνομωσιολογική θεωρία της αστυνομίας/Δένδια που στηρίζουν επισήμως τους ναζί. Αυτό χωρίς να ισχυρίζομαι πως δεν υπάρχουν αρκετοί φιλοχουντικοί σε στρατό και αστυνομία. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στο Δένδια και το θίασο των ΝΔΠΑΣΟΚ αλλά είναι γεγονός πως σήμερα ο αριστερός συρφετός ξεφτιλίστηκε. Να τα λέμε αυτά