Στον Άρειο Πάγο, βουλευτές της Χ.Α.

Στον Άρειο Πάγο, βουλευτές της Χ.Α. Facebook Twitter
7

Τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ελένη Ζαρούλια, ο Χρήστος Παππάς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μετέβησαν πριν από λίγο στον Άρειο Πάγο.

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι 4 βουλευτές επισκέφθηκαν το Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να  καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μπαίνοντας στο κτίριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται πως είπε προκλητικά "καλημέρα σας, ήρθαμε να παραδοθούμε".

Η Χ.Α. είχε ανακοινώσει πως επρόκειτο να καταθέσει φακέλους στην Δικαιοσύνη προκειμένου να χαρακτηριστούν «εγκληματικές οργανώσεις» ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Στο ίδιο πνεύμα, ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε χθεσινές του δηλώσεις είχε πει ότι το κόμμα του «θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική του οντότητα», χαρακτηρίζοντας  «εγκληματίες και εγκληματική συμμορία αυτούς οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

7 σχόλια