Μήνυση Καμμένου κατά Πάχτα και «Ελληνικός Χρυσός»

Μήνυση Καμμένου κατά Πάχτα και «Ελληνικός Χρυσός» Facebook Twitter
2

Μήνυση κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος χθες Τετάρτη στον Άρειο Πάγο κατά του Δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα και της εταιρίας "Ελληνικός Χρυσός ΑΕ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγορεί τους μηνυόμενους ότι έχουν τελέσει εγκλήματα κατά των κατοίκων της Χαλκιδικής αλλά και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας από τη μεγάλη συγκέντρωση απαγορευτικών ποσοτήτων αρσενικού, που είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Επίσης, καταλογίζει στον κ. Πάχτα και στην εταιρία Ελληνικός Χρυσός ότι απέκρυψαν για μεγάλο χρονικό διάστημα την συγκέντρωση αρσενικού στο πόσιμο νερό της Χαλκιδικής, καθώς και στο νερό που χρησιμοποιείται για άρδευση αγροτικών εκτάσεων και για το πότισμα των ζώων και των λαχανικών.

Η μήνυση συνοδεύεται, όπως τονίζεται, από πληθώρα αποδεικτικών εγγράφων και στοιχείων.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM