Στοιχεία «φωτιά» στο ΣΔΟΕ για τις πηγές των χρημάτων της Χ.Α.

Στοιχεία «φωτιά» στο ΣΔΟΕ για τις πηγές των χρημάτων της Χ.Α. Facebook Twitter
4

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Βήμα, το ΣΔΟΕ έχει στη διάθεση του στοιχεία «φωτιά» για τις πηγές χρηματοδότησης της Χ.Α., καθώς οι πρώτοι έλεγχοι δείχνουν  χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων από μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές, αλλά και ιερωμένους.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης διασύνδεση μελών και τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματίες της νύχτας και του αθλητισμού.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνονται από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών αλλά και από παρακολουθήσεις συνδιαλέξεων μελών της Χρυσής Αυγής. Aνάλογες πληροφορίες δημοσίευσε το πρωί και το sofokleousin.gr, γράφοντας ότι κάποιοι από εμπλεκόμενους επιχειρηματίες είναι έγκλειστοι στις φυλακές ήδη,  για άλλους εκκρεμούν ποινικές διώξεις, ενώ περιλαμβάνονται και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Το σάιτ επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας αναφέρει ότι τα στοιχεία προδίδουν διασύνδεση μελών και τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματίες της νύχτας και του αθλητισμού, ενώ στοιχειοθετείται φάκελος για κακουργήματα που έχουν να κάνουν με την εκβίαση, απειλή καθώς και για συμβόλαια θανάτου.

Ήδη, σύμφωνα με το Βήμα, τα στοιχεία έχουν αποσταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σύμβουλοι του Πρωθυπουργού ζήτησαν ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Σε ερώτηση του Βήματος στον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα σχετικά με το θέμα η απάντηση ήταν «ουδέν σχόλιον».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της επέκτασης προς τις βορειοδυτικές συνοικίες»

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Οι πέντε νέοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 3 το μεσημέρι
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
και εγώ έλεγα ότι τους χρημοτοδοτούν οι γιαγιάδες που τις προστατεύουν και οι Έλληνες που τους δίνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης...πέφτω από τα σύννεφα...