Με όπλο φωτογραφιζόταν ο αρχηγός των ταγμάτων εφόδου της Νίκαιας

Με όπλο φωτογραφιζόταν ο αρχηγός των ταγμάτων εφόδου της Νίκαιας Facebook Twitter
1

Με κύριο θέμα τον επικεφαλής της Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α. κυκλοφορεί σήμερα το Έθνος με τίτλο «Κυκλοφορεί (ελεύθερος) και οπλοφορεί» και με τη φωτογραφία του Πατέλη να κρατά στο χέρι ένα πιστόλι Walther PP που χρησιμοποιούσαν οι ναζί.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Πατέλης φωτογραφιζόταν το καλοκαίρι στην εθνικιστική κατασκήνωση στη Νέδα με το Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος φέρεται να ήταν ο υπαρχηγός του.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Έθνος, πρώην στέλεχος της Χ.Α. καταγγέλλει ότι ο άνεργος γραμματέας και η επίσης άνεργη σύζυγός του, είχαν ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο διαβίωσης.

Ο Πατέλης φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, να επικοινώνησε με τον Ρουπακιά πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΤΗ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ελλάδα / Διακόπηκε αγώνας δρόμου στην Οίτη λόγω κακοκαιρίας - Επιχείρηση απομάκρυνσης οκτώ δρομέων

Κατολίσθηση σε σημείο της διαδρομής δυσχέρανε σημαντικά την πρόσβαση των οχημάτων υποστήριξης, των εθελοντών και των ανθρώπων που βρίσκονταν στους σταθμούς εφοδιασμού
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Η φωτογραφία στο κινητό της γιατρού και το κενό των 87 λεπτών στο ιατρείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γιατροί έσπευσαν να διαγράψουν δεδομένα στον υπολογιστή του ιατρείου, καθώς και να καθαρίσουν τον χώρο και το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια