Χρυσαυγίτης στην t.v.: «Το είχε πει ο Ρουπακιάς ότι ο Φύσσας δεν θα βγει ζωντανός…»

Χρυσαυγίτης στην t.v.: «Το είχε πει ο Ρουπακιάς ότι ο Φύσσας δεν θα βγει ζωντανός…» Facebook Twitter
10

Άλλο ένα μέλος της Χ.Α. σπάει τη σιωπή του μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και αποκαλύπτει ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος της Χ.Α. Όπως τονίζει το μέλος της Χ.Α., ο Ρουπακιάς είχε πει ότι αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή, δεν θα μείνει ζωντανός και μάλιστα η τύχη του είχε συζητηθεί στο κόμμα. Αποκαλύπτει ακόμη ότι τις εντολές για «ντου» τις έδινε ο Πατέλης αφού ενημέρωνε τον ενδιάμεσο που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και στο  Λαγό.

‘Όπως λέει ακόμη, ο Ρουπακιάς ήταν μισθοφόρος του κόμματος και πληρωνόταν από τη Χ.Α. για να κάνει κάποια δουλειά. «Στις εφόδους πάντα ήταν μπροστά ο Ρουπακιάς», λέει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι κάθε τοπική έχει έναν μέχρι 10 μισθοφόρους. «Είναι οι επίλεκτοι».

Υποστηρίζει ακόμη ότι η αστυνομία περίμενες στη γωνία την ώρα της συμπλοκής και δεν είχε καν πλησιάσει.

Λέει ότι και ο ίδιος πήρε μέρος σε ξυλοδαρμούς αλλοδαπών στους οποίους ήταν και ο Ρουπακιάς.

«Μας εκπαίδευαν μέσα σε στρατόπεδα, πρώην στρατιωτικοί που είναι μέλη της Χ.Α. Αναγκαστικά τρώγαμε κλωτσιές, μας χτυπούσαν στα πλευρά. Πρέπει να ξέρεις κάποια πολεμική τέχνη και από εκεί και πέρα απαρνιέσαι τα πάντα. Καλύπτεις τα νώτα των μεγάλων», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Το μονο καλο με την ολη υποθεση ΧΑ ειναι ότι οι γιαγιαδοπαππουδες που ανεβασαν απο φοβο την Χ.Α. στις εκλογες δε μπορουν να κανουν την επανασταση, και να αντισταθουν, και όσο και να μας φαινεται απομακρο και απιθανο, η αλλαγη αντισταση επανασταση ειναι κοντα, οι ιδιοι Ελληνες ειμαστε που αντισταθηκαμε στην Χουντα, θα γινει ξανα αν χρειαστει, εμπιστοσυνη στους εαυτους μας χρειαζεται και τίποτα παραπανω, αμα χρειαστει, ΕΔΩ θα ειμαστε, αυτοί ειναι οι Ελληνες όχι αυτοί που οι ΧΑυγητες προστάζουν και δυσφημίζουν.
Το θέμα είναι ότι επιτέλους βγήκαν.Μακάρι ο θάνατος του Παύλου να είναι η αφορμή για την επιστροφή στο 0,3% των νεοναζί.Και ΟΧΙ δεν λύθηκαν ξαφνικά όλα μας τα προβλήματα, αλλά ένα από αυτά