ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

18μήνες φυλακή σε χρυσαυγίτη που χτύπησε νεαρό από την Αλβανία

18μήνες φυλακή σε χρυσαυγίτη που χτύπησε νεαρό από την Αλβανία Facebook Twitter
4

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 35χρονος οπαδός της Χρυσής Αυγής, (κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται), που επιτέθηκε και χτύπησε νεαρό Αλβανό στη Λαμία το βράδυ της Πέμπτης.

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι ο 35χρονος τον πλησίασε ενώ περπατούσε σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χ.Α. και τον ρώτησε αν είναι Αλβανός. Όταν εκείνος απάντησε καταφατικά, άρχισε να τον χτυπά. Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και ειδοποίησε την αστυνομία με το κινητό του.

Ο δικηγόρος του θύματος ανέφερε στο δικαστήριο πως «πρόκειται για επίθεση ρατσιστικής βίας και όχι για μια απλή υπόθεση πρόκλησης σωματικής βλάβης».

«Είμαι εδώ όχι μόνο για μένα αλλά για όλη την κοινωνία. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο κάποιος άλλος, όπως ο συγχωρεμένος στην Αθήνα», είπε μετά τη δίκη ο νεαρός από την Αλβανία.

Ο δράστης υποστήριξε πως χτύπησε τον 20χρονο επειδή τον αποκάλεσε φασίστα και του επιτέθηκε φραστικά μαζί με δύο ακόμη φίλους του, κάτι που ο νεαρός διαψεύδει. Δήλωσε μετανοημένος και αρνήθηκε ότι είναι οπαδός της Χ.Α., όμως video του lamiastar.gr, τον δείχνει στην είσοδο των γραφείων του κόμματος σε μπλοκ χρυσαυγιτων, τη βραδιά της αντιφασιστικής πορείας στην πόλη, την επόμενη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.  

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο ίδιος μπορεί να αρνήθηκε ότι είναι μέλος, αλλά υπάρχει που φαίνεται ότι είναι χρυσαυγίτης. http://www.youtube.com/watch?v=X2g_o84yKFsκαι εκτενέστεραhttp://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=81344:lamia-ki-omos-einai-xrusaugiths-apokaluptiko-binteo-kai-foto-pou-diapseudoun-th-xrusi-augi&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68
το μυνημα της κορης του μιχαλολιακου καντε οτι θελετε αλλα μην παρετε στον λαιμο σας την χα..δεν ειναι δειλοι απλως δεν θα εκτεθεσουν το κομμα και τις ιδεες του