Η Ελλάδα στους 10 πιο «φιλόξενους» προορισμούς στον κόσμο

Η Ελλάδα στους 10 πιο «φιλόξενους» προορισμούς στον κόσμο Facebook Twitter
3

Στους 10 πιο φιλόξενους προορισμούς στον κόσμο κατέταξε την Ελλάδα ψηφοφορία του Hotels.com, με τη συμμετοχή 27.000 ταξιδιωτών (αν και ο όρος «φιλόξενος» δεν είναι ακριβής αφού το βασικό κριτήριο ήταν οι τιμές). Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η Ελλάδα καταλαμβάνει την 7η θέση ενώ στη δεκάδα βρίσκονται επίσης οι ΗΠΑ, η Ισπανία, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη, η Ιταλία, το Μεξικό, η Γερμανία, η Αγγλία και η Αυστραλία.


Επίσης, η χώρα μας βρίσκεται στην 25η θέση σε ό,τι αφορά τους φθηνούς προορισμούς με μέση τιμή 106 ευρώ. Η έρευνα επικεντρώνει κυρίας στη μέση τιμή δωματίου ανά διανυκτέρευση.

Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως φθηνότερη σε σχέση με τους «ανταγωνιστές» της στην Ανατολική Μεσόγειο ενώ στη ζώνη των φθηνών προορισμών βρίσκεται πλέον και η Αθήνα, που βρέθηκε στην 21η θέση με τιμή Δωματίου στα 88 ευρώ.

Την υψηλότερη μέση τιμή ανά δωμάτιο είχαν το Ομάν με 222 ευρώ, το Μονακό με 220 ευρώ και ο Μαυρίκιος με 204 ευρώ. Οι πιο ακριβές πόλεις με βάσει τις τιμές στα ξενοδοχεία 5 αστέρων ήταν η Γενεύη με 447 ευρώ και η Νέα Υόρκη με 400 ευρώ.

Καλύτερη πόλη για διασκέδαση με τη φθηνότερη ξενοδοχειακή τιμή (στα 89 ευρώ) αναδείχθηκε η Αγία Νάπα ενώ καλύτερο προορισμός σχε σχέση με την τιμή (94 ευρώ) η Σεβίλλη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Και επίσης αν εννοούν διασκέδαση τα δέκα στη σειρά καμένα clubs με τους μεθυσμένους Άγγλους που κάνουν ότι μα%$κία τους κατεβει στο δρόμο, ας επαναπροσδιοριστεί ο όρος "διασκέδαση".