Σαλί Μπερίσα: «Αλβανοφοβικοί ή ναζί θέλουν να τιμωρηθεί ο Κάτσε»

Σαλί Μπερίσα: «Αλβανοφοβικοί ή ναζί θέλουν να τιμωρηθεί ο Κάτσε» Facebook Twitter
5

Ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα με αφορμή την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε, που ανάρτησε φωτό στο Facebook, στην οποία φορά μπλουζάκι με το σήμα του UCK.

Ο Σαλί Μπερίσα αναφέρει ότι η τυχόν τιμωρία του Κάτσε από την ομάδα θα είναι συνέπειες ή της «αλβανοφοβίας» ή των «νεοναζί».  

Γράφει στην ανάρτηση του:

«Ω! τι καλά που ήταν Αλβανός! Για την αλβανοφοβία, ένα μπλουζάκι με το έμβλημα του UCK είναι χειρότερο από τη φωτογραφία του Χίτλερ».

 

Σαλί Μπερίσα: «Αλβανοφοβικοί ή ναζί θέλουν να τιμωρηθεί ο Κάτσε» Facebook Twitter

Και συνεχίζει:

«Αγαπητοί φίλοι, το προηγούμενο διάστημα ο τελευταίος Αλβανός που έγινε θύμα είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που παίζει στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στην δική μας Εθνική μας, ο 20χρονος Έργκους Κάτσε.

Μια καταιγίδα μεσαιωνικού τύπου με ρατσιστικά σχόλια ξέσπασε εναντίον του επειδή ανάρτησε στo Facebook μία προσωπική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι φοράει μπλουζάκι που γράφει UCK. Τη μάχη την άρχισαν οι Έλληνες Ναζί, που για να ξέρετε, έχουν το ρατσισμό για ιδεολογία τους. Αλλά, δυστυχώς, ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΚ θέλει να τιμωρήσει με τυπικά μεσαιωνικό τρόπο τον ποδοσφαιριστή, κάτω από την πίεση των Ναζί ή της αλβανοφοβίας.

Σε περίπτωση που η απόφαση τους είναι αποτέλεσμα της πίεσης από τους ναζί, αυτό θα είναι καταστροφή, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τη φιλόξενη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα μπλουζάκι του UCK δεν αποτελεί απειλή για κανέναν. Η Αλβανία και το Κόσοβο σέβονται πλήρως τα υφιστάμενα σύνορα και αυτή η θέση αντιπροσωπεύει κάθε Αλβανό, αγόρι ή κορίτσι, άνδρα η γυναίκα που με τη μεγάλη θυσία του βοήθησε οι Αλβανοί να κατακτήσουν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια».

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ