Δένδιας: «Ο δράστης παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Χ.Α.»

Δένδιας: «Ο δράστης παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Χ.Α.» Facebook Twitter
8

Τη βαθύτατη οδύνη και θλίψη του για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, συνδέοντας την ευθέως με τα γεγονότα του Μελιγαλά και την «απαξίωση του κοινοβουλίου», χθες από τη Χ.Α.

Όπως είπε, ο δράστης παραδέχτηκε ότι σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή ενώ τόνισε ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ο υπουργός έκανε λόγο για την «κρισιμότητα των στιγμών», έκανε γνωστό μάλιστα ότι αναβάλει την αυριανή του επίσκεψη στη Ρώμη.

«Η δημοκρατία δεν πρόκειται να μείνει απαθής στην τεράστια πρόκληση που συνιστούν αυτά τα γεγονότα για την δημοκρατία», είπε ο υπουργός, λέγοντας ότι θα φέρει  πρόταση νομοθετικής παρέμβασης για διεύρυνση του ποινικού κώδικα για το τι συνιστά εγκληματική οργάνωση και τι συνιστά σύσταση εγκληματικής ομάδας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ στο σπίτι του δράστη όπου έγινε έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ηλεκτρικός εκκενωτής, πτυσσόμενο κλομπ και έντυπο υλικό της Χ.Α.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
To 2008 μας έχει μάθει ότι το χάος είναι μισής μέρας υπόθεση. Πρέπει για μια φορά, για πρώτη φορά η πολιτεία να είναι απόλυτη, γρήγορη και αποφασιστική. Τέλος εποχής για την χα. Θα έχουμε προβλήματα απο σήμερα το απόγευμα, ήδη αργούν!!!
δεν καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να αποδειχτει οτι το ιδεολογικο υποβαθρο ευθυνεται για την δολοφονια,μονο αν ο ιδιος δραστης δικαιολογησει τον φονο στην βαση της πολιτικης ιδεολογιας ή αν μπορει να αποδειχτει οτι πηρε οδηγιες απο στελεχος της χα να σκοτωσει τον 34χρονο επειδη ηταν αντιφασιστας...???Αυτο που εγινε ηταν ξεκαθαρισμα λογαριαμων/η πεσιμο μεταξυ ανδρων αντιπαλων πλευρων, οπως πλακωνονται παναθηναικοι/ολυμπιακοι κτλ. και ξεφυγε η κατασταση...Οπως δεν μπορεις να ακυρωσεις τον Ολυμπιακο γιατι ενας οπαδος πλακωσε στον ξυλο μεχρι θανατου εναν παοκτζη.
φιλε μου ο φανατισμος ειναι παθογενεια κοινωνικη,οταν ενας πολιτης χρησιμοποιει μια ταυτοτητα ( πολιτικη, αθλητικη,σεξουαλικη) για να εκφρασει την ατομικη του αντιδραση/επιθετικοτητα δεν κατηγορεις ετσι απλα την ομαδα,το κομμα, την σεξουαλικη ομαδα του. Βλεπεις που φταιει η ομαδα, που το ατομο,που οι καταστασεις. Οι ακροαριστεροι και ακροδεξιοι εδω και εναν χρονο πλακωνονται και επιτιθενται οι πρωτοι με τους δευτερους σε κολωνο, ομονοια, κερατσινι τωρα.Την πεφτει η μια ομαδα στην αλλη.Θεωρεις με το να ποινικοποιεις ενα κομμα,μια ομαδα αντιμετωπιζεις την ιδεολογια της ή τους λογους που ενα ατομο χρησιμοποιει την ταυτοτητα αυτη για να εκφρασει τον θυμο του? Και ενας ολυμπιακος θα εχει σημαια της ομαδας του ,αυτο ειναι το θεμα μας ή γιατι καποιος ταυτιζεται τοσο πολυ με το να ειναι οπαδος που θελει να σκοτωσει τον αλλον?
"Αυτο που εγινε ηταν ξεκαθαρισμα λογαριαμων/η πεσιμο μεταξυ ανδρων αντιπαλων πλευρων, οπως πλακωνονται παναθηναικοι/ολυμπιακοι κτλ. και ξεφυγε η κατασταση..."Δεν ντρέπεσαι λίγο, ρε φίλος;
Γιατι αμφιβαλλετε οτι τον τελευταιο χρονο ακροαριστεροι επιτιθενται σε χαυγητες και το αντιστροφο? ολα αυτα ειναι αντιποινα , καποιος απο την ακροαριστερα στριμωχνει εναν ακροδεξιο μετα ο ακροδεξιος τον μαρκαρει και παει λεγωντας η δουλεια,αυτο το παιχνιδι παιζεται εναν χρονο με το μισος να αυξανεται και απο τις δυο πλευρες...Δεν παω να δικαιολογησω την χα, παω να αιτιολογησω το συμβαν..και δεν διαφερει ο φανατισμος και των δυο πλευρων απο τον φανατισμο οπαδων ομαδων που μισουν ο ενας τον αλλον θανασιμα..δεν ξερετε τι γινετε υπογεια, τα αλληλοβρισιδια,μπουνιδια και εχθρα αναπτυσεται πολυ καιρο τωρα καποιες φορες κυριαρχουσαν οι μεν καποιες οι δε..