Ομολόγησε ο δράστης τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι

Ομολόγησε ο δράστης τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι Facebook Twitter
16

Ομολόγησε, σύμφωνα με την ανεπίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ την οποία αναφέρουν τα ΜΜΕ, την πράξη του ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας στο Κερατσίνι, παραδεχόμενος ότι είναι μέλος της Χ.Α. και υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μετά την ομολογία του ακολούθησαν έλεγχοι στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης παρουσία εισαγγελέα. Από την πλευρά της η Χ.Α. αρνείται οποιαδήποτε σχέση απειλώντας με μηνύσεις ενώ ο Παππάς υποστήριξε ότι πρόκειται για προβοκάτσια.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την ΕΛΑΣ στις 12.

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Το ότι η δολοφονία έχει τεράστια πολιτική χροιά, φαίνεται από το μούδιασμα και τη σαστισμάρα των μέχρι σήμερα λαλίστατων και εριστικών κορυφαίων μελών της Χ.Α..
Μα είναι δυνατόν να μου απαντάνε σοβαρά στην προβοκατόρικη ηλιθιότητα που είπα, σ ΑΥΤΟ μάλιστα το σαιτ; φυσικά και είναι βαρυτατα ένοχοι oi αρχηγοι, που εκ του ασφαλους χειραγωγουν τους βλαμενους οπαδους τους μ αυτο το τροπο. Έλεος "Ixilain" "Η Νεφελίμ" και λοιποί...
Η λύση ειναι να βρεθεί ένας εισαγγελέας να απαγγείλει κατηγορίες για ηθική αυτουργία στην ΧΑ και η βουλή να άρει την ασυλία.Όλα τα άλλα είναι λόγια!Και όσοι πέσατε απο τα σύννεφα,είστε αυτοί που γελούσατε με τις σφαλιάρες..
Δεν καταλαβαίνω την ευθύνη τις X.A. στο περιστατικό. Όταν οι αρχηγοί τους, τους λένε "σφάξτε τους, λιντσαρετε τους κλπ " εννοούνε φυσικά, πολιτικα...Aλλο ότι οι οπαδοί τους δεν το καταλαβαίνουν.
Ακόμη κι αν αυτό εννοούσαν, δεν φέρουν ευθύνη παραπλάνησης του κοινού που τους ακολουθεί? Βέβαια αξίζει να αναρωτηθεί κανείς πως βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα. Τουλάχιστον 3 βουλευτές της Χ.Α. έχουν πάρει μέρος σε βίαια επεισόδια και μάλιστα εκκρεμούν δίκες εις βάρος τους για οπλοκατοχή και οπλοχρησία, δημόσια υποστηρίζουν πράξεις βίας και τις επικροτούν. Φυσικά και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά αν πίσω από αυτές υπάρχει και ένας ηθικός αυτουργός είναι παράλογο να αναρωτιώμαστε γιατί του προσάπτουν όλα όσα του προσάπτουν.
- Από πότε σε μια δολοφονία, ο θύτης ομολογεί τον πολιτικό του προσανατολισμό.- Άμα είχε πεί οτι ήταν ΝΔ, θα πήγαιναν για έρευνα στα γραφεία του κόμματος στην ΣυγγρουΚαι πρίν χημήξετε όλοι να κρίνετε, προς Θεού, δεν στηρίζω καμία ενέργεια της ΧΑ ούτε καν την ύπαρξη της απλά προσπαθώ να καταλάβω που το πάνε με τα ρεπορτάζ, και ποιά η γνώμη σας.
Κοίτα, όταν υπάρχουν υπόνοιες ότι πρόκειται για εγκλήματα μίσους, φυσικά και παίζει ρόλο το ποιο ήταν το ιδεολογικό κίνητρο. Αν ο δράστης είχε δολοφονήσει έναν γκέι, δεν θα έπαιζε ρόλο ότι ήταν μέλος πχ. της αντιγκέι οργάνωσης "Έξω οι γκέι"; (ή το ίδιο με μετανάστες)Απ' τη στιγμή που μαχαίρωσε έναν μουσικό, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του αντιφασιστικού κινήματος, φυσικά και παίζει ρόλο η πολιτική του ιδεολογία και τοποθέτηση, ώστε να βρει η αστυνομία το κίνητρο του φόνου. Έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ας υποθέσουμε οτι πραγματικά ήταν υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής (ηταν και ενεργό μέλος ή απλώς ψήφισε?), γιατί θα πρέπει αμέσως να βγάζουμε ετυμηγορία? Ξέρουμε εαν βρισκόταν πραγματικά σε αυτοάμυνα ή όχι?Και ακόμα και αν υπήρξε δόλος και δεν ήταν αυτοάμυνα, και είναι υποστηρικτής του συγκεκριμένου κόμματος, γιατί γίνεται όλη αυτή η αναταραχή? Δεν έχουμε αριστερούς που έχουν σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη ( marfin, βόμβες, κτλ).Οι αυτές δεν ήταν δολοφονίες? Υπήρξαν τους τελευταίους μήνες και επιθέσεις ενάντια σε μέλη της Χ.Α, εκεί δεν είδα να γίνεται ο αντίστοιχος ντόρος.Η φόνος είναι φόνος απο όπου και αν προέρχεται.
Και σκεψου τι ελλειψη κρισης και ποση προπαγανδα εχει φαει(χωρις να θελω σε καμια περιπτωση κατι τετοιο να αποτελει δικαιολογια για μια τετοια ενεργεια) ωστε 45 χρονων "ανθρωπος" να προβει σε τετοια ενεργεια. Δυστυχως, ο πολιτικος προσανατολισμος ειναι ενα παραδειγμα ακραιου οπαδισμου που ειναι ικανο να σε μετατρεψει σε ο,τι δεν φανταζεσαι
Shooting Star, τελείωσαν τα "αστεία". Δεν θα ξεπλυθεί κανενός η συνείδηση με αναφορά σε εγκλήματα, αποδεδειγμένα ή μη, άλλων. Τους έχεις ψηφίσει και ψάχνεις δικαιολογία για να συνεχίσεις να τους ψηφίζεις; Αν ναι, έχεις αίμα στα χέρια σου. Δεν θα το ξεπλύνεις με κανένα -ψευδοαντικειμενικό- επιχείρημα. Με τίποτα. Και με κανέναν τρόπο.Βρίσε από μέσα σου ή γράψ'τα. Ρίξε κατάρες. Ή κράτα και καλά επίπεδο. Μίλησε για φασισμό και ετικέτες από την άλλη πλευρα (την πλευρά των ανθρώπων). Πες και για τους λαθρομετανάστες. Και για τους πολιτικούς που μας κλέβουν. Πες ό,τι θες. Κάνε μια λίστα απ'όσα έπεισες τον εαυτο σου ότι δεν θυμόμαστε οι "ανθέλληνες αντιπατριώτες ουγκ". Θυμήσου ό,τι κακό, στραβό κι ανάποδο έχει γίνει στη χώρα και στηλίτευσε την επιλεκτική ευαισθησία που φαντάστηκες και προέβαλες πάνω στους άλλους. Πείσε τον εαυτό σου ότι αν έχουν κι άλλοι αίμα στα χέρια τους, έγινες εσύ λιγότερο φασίστας/φασίστρια. Ή ότι είσαι λιγότερο φασίστας/φασίστρια αν ψηφίζουν και άλλοι πολλοί τα νεοναζιστικά χουντόσκυλα. Δεν αλλάζει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. (Ξανα)ψήφισε τους και είναι αίμα στα χέρια σου. Δεν θα το ξεπλύνει τίποτα. Ουτε 7000000 μηνύματα. Ούτε κατάρες. Ούτε προσβολές. Ούτε ξύλο. Ούτε φαινομενικά νηφάλια ψευδοαντικειμενικότητα και χρυσαυγίτικο πέταμα της μπάλας στην εξέδρα. Ούτε 500 dislike στο σχόλιο μου. Τίποτα. Αίμα στα χέρια σου. Τελεία.